Aamiaisseminaari 25.4.2018

Väärinkäytökset yrityksissä
– voiko sellainen tapahtua meillä ja voiko niitä välttää?

Aika: Keskiviikko 25.4.2018 klo 9.00-11.00

Osoite: A&S toimisto (Mannerheimintie 16 A, 5.krs)

Seminaari toteutetaan yhteistyössä Bonfide Oy:n kanssa.

Tervetuloa ajankohtaisseminaariin, jossa pureudutaan yritysskandaaleihin ja toimenpiteisiin, joilla niiden toteutumista voidaan merkittävästi vähentää. Seminaari järjestetään keskiviikkona 25.4. klo 9.00 alkaen Alder & Soundin toimitiloissa osoitteessa Mannerheimintie 16 A (5. krs).

Viime vuosien aikana olemme saaneet lehdistä lukea mm. Enronia, Volkswagenia ja Teliaa kohdanneista skandaaleista. Skandaaleista aiheutuvien juridisten seuraamusten lisäksi niillä on kauaskantoisia vaikutuksia myös yrityksen arvoon, asiakassuhteisiin ja hyvien työntekijöiden houkutteluun. Seminaarissa kuulet käytännön vinkkejä yritysskandaalien välttämiseen ja niiden vaikutusten minimoimiseen.

Seminaari on tarkoitettu kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita varmistamaan yrityksen liiketoiminnan kestävän pohjan ja hyvän varautumisen mahdollisiin riskitilanteisiin.

Elokuussa 2016 hyväksytyn ns. veronkiertodirektiivin myötä EU-jäsenvaltioiden on tarkasteltava ja tarvittaessa implementoitava uusia kansallisia korkovähennysrajoituksia 1.1.2019 mennessä. Samaan aikaan myös monet EU:n ulkopuoliset valtiot ovat aktivoituneet vähennyskelpoisten korkomenojen sääntelyn osalta.

Maaliskuun puolivälissä järjestettävässä seminaarissamme tarjolla on aamiaiskattauksen lisäksi tiivistelmä Suomessa lausuntokierroksella olevan lakiluonnoksen käytännön vaikutuksista konsernien päivittäiseen toimintaan, huomioita kansainvälisistä kehityssuunnista korkovähennysrajoitusten osalta sekä käytännönläheisiä neuvoja muuttuvassa sääntely-ympäristössä toimimiseen ja konsernin sisäisen rahoituksen verotehokkaaseen järjestämiseen.

Ohjelma

klo 8.30–9.00 Kahvitarjoilu ja verkostoitumista

klo 9.00 Seminaariohjelma alkaa:

  • Alkutervehdys | Petteri Rapo, Managing Partner, Alder & Sound
  • Mitä ovat yritysskandaalit ja millä toimenpiteillä voimme ennaltaehkäistä yritysskandaaleja? | Anne Vanhala, Toimitusjohtaja, Bonfide Oy
  • Viestintä tekee skandaalista mahdollisuuden | Anna Rahikainen, Viestintäpäällikkö, Kotipizza Group Oyj
  • Case Telia / Kommenttipuheenvuoro | Jyri Wesanko, Group Ethics & Compliance Officer, Telia Company
  • Q&A

klo 11.00 Seminaari päättyy

Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on tarjolla rajoitetusti. Varaa siis omasi ja ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake viimeistään maanantaihin 23.4 mennessä.

Your Name (required)

Company (required)

Your Email (required)

Additional informationSeminaari toteutetaan yhteistyössä Bonfide Oy:n kanssa.

Bonfide Oy on perustettu ajatuksella tuottaa juridiikan, compliancen ja yritysvastuun palveluita uudella tavalla, selkokielellä, ihmisläheisesti ja ennakoitavin kustannuksin. Palvelun kivijalkana on kuitenkin vankka kokemus ja asiantuntemus.

Bonfide tulee latinan kielisestä ilmaisusta bona fide. Se tarkoittaa vapaasti suomennettuna vilpitöntä mieltä, totuudenmukaisuutta ja autenttisuutta. Aitoutta. Huolehdimme asiakkaidemme meille uskotuista tehtävistä aina kuin ne olisivat omiamme.

Lisätietoja: www.bonfide.fi

Back To Top