Hae sivustolta

Alder Turku

Tutustu Turun toimistomme asiantuntijoihin! Turun vahvistusten lisäksi käytössäsi on laaja kattaus vero- ja lakiasiantuntemusta Suomessa ja yhteistyökumppaneidemme kautta maailmalla yli 152 maassa.

Palvelumme

Turussa, Logomon Byråssa, sinua ovat vastassa kotimaisen yritysverotuksen moniosaaja Katri Sorsavirta sekä kansainvälisen verotuksen moniottelija Jaakko Niskala. Heidän erikoisosaamistaan ovat kotimainen ja kansainvälinen yritysverotus sekä henkilöverotus koskien erityisesti pieniä ja keskisuuria yrityksiä. 

Viikoittain heidän työpöytäänsä täyttävät muun muassa sisäiset verotarkastukset ennakkoratkaisuhakemukset, poistoselvitykset, tilinpäätösten verosuunnittelu sekä kansainvälisiin projektitoimituksiin ja työntekijöiden liikkuvuuteen liittyvät vero- ja lakikysymykset. 

Tutustu myös muihin palveluihimme

Katri on kokenut veroasiantuntija, joka on erikoistunut kotimaiseen yritys- ja henkilöverotukseen sekä verolaskentaan ja -suunnitteluun erityisesti vaativissa yhteisöverotuksen kysymyksissä. Katrilla on pitkä kokemus eri aloilla toimivien kotimaisten ja ulkomaisten yhtiöiden avustamisesta ja neuvonnasta. 

Jaakko on kokenut veroasiantuntija, jolla laaja-alaista kokemusta kotimaisten yhtiöiden sekä kansainvälisten konsernien avustamisesta kansainväliseen verotukseen sekä työvoiman liikkuvuuteen liittyvissä asiakokonaisuuksissa.  

Katrin ja Jaakon tukena alueen yrityksiä palvelee 40 kokenutta eri alojen asiantuntijaa sekä yli 150 maata kattava kansainvälinen verkosto valikoituja kumppaneita. Kaiken toiminnan keskiössä on asiakkaalle tuotettavan lisäarvon maksimointi. Siksi toimeksiannot toteutetaan aina kuhunkin toimeksiantoon räätälöidyllä tiimillä integroidusti eli yhden luukun -periaatteella, suunnittelusta toteutukseen.

Saapuminen Turun toimistolle 

Osoite: Junatie 9, 20100 Turku

Toimitilamme sijaitsee Logomon Byråssa, toimistossa 157.

Logomoon voi ajaa sekä Köydenpunojankadulta että Vaunukadulta. Pysäköintitilaa löytyy eri puolilta Logomoa, lähin alue (P2) sijaitsee Byrå-rakennuksen edessä. Huomioithan, että parkkipaikkoja on rajoitetusti. Lue lisäohjeet Logomon pysäköinnistä.

Turun päärautatieasema sijaitsee noin 700 metrin päässä toimistoltamme, josta pääsee ratapihan ylittävää kävelysiltaa pitkin Logomolle. Myös linja-autoasema on n. 1 km:n päässä. Suoraan Logomoon Köydenpunojankadulle pääset paikallisliikenteen bussilinjoilla 20 ja 61. Linjojen tarkat aikataulut, reitit ja reittioppaan löydät Turun seudun joukkoliikenteen Fölin sivuilta.