Chat with us, powered by LiveChat

ASTD 1.11.2018

A&S Tax Day | Fall 2018:
Uudistuva verolainsäädäntö ja kansainvälinen riidanratkaisu

Aika: Torstai 1.11.2018 klo 9.00-12.00
Osoite: A&S toimisto (Mannerheimintie 16 A, 5.krs)

Marraskuun avaavassa aamiaisseminaarissamme aiheena ovat syksyn uudet kotimaiset verolait sekä kansainvälinen riidanratkaisu.

Kotimainen verolainsäädäntö on jälleen vaalikauden lähestyessä ollut monenlaisten muutoshankkeiden kohteena. Samaan aikaan kansainväliseen riidanratkaisuun liittyen OECD:n monenkeskinen sopimus (Multilateral Instrument, MLI) sekä EU:n arbitraatio-direktiivin implementointi tulevat muuttamaan pysyvästi kansainvälisen riidanratkaisun pelikenttää. Kokeneiden asiantuntijoidemme vetämän tilaisuuden käytännönläheisissä puheenvuoroissa käydäänkin läpi keskeisiä tulossa olevia muutoksia sekä ennen kaikkea niiden käytännön merkitystä tehokkaan ja hallitun riidanratkaisun näkökulmasta.

Juuri tämän paremmin et voisi marraskuista torstaiaamupäivää käyttää – ajankohtaisen tiedon lisäksi seminaarit tarjoavat myös loistavan tilaisuuden verkostoitumiseen ja kollegoiden tapaamiseen kahvikupin ääressä viihtyisissä ydinkeskustan toimitiloissamme.

Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on tarjolla rajoitetusti. Varaa siis omasi ja ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake tiistaihin 30.10 mennessä.

Your Name (required)

Company (required)

Your Email (required)

Additional information

Back To Top