Hae sivustolta

Avoimet työpaikat

Business-tyylisesti pukeutuneet mies ja kaksi naista seisovat hymyillen kattoterassilla.

Oletko sinä uusi kollegamme?

Rohkeus etsiä ratkaisu, tarttua toimeen ja raivata tie silloinkin, kun kukaan muu ei siihen pysty, vaatii erityislaatuisia yksilöitä ja vahvan yhteisön tuen.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja haluamme tarjota merkityksellisen työn lisäksi elämänlaatua sekä alustan menestyä – mahdollisuuden toteuttaa itseään, asettaa omat tavoitteet ja saavuttaa ne yhdessä työskennellen.

Meillä ei tarvitse sopia riviin tai sulautua massaan, kunhan sydän on paikallaan ja hihat valmiiksi käärittyinä. Olemme ihmeporukka ja ylpeitä siitä.

Näin rekryprosessimme etenee

Kasvamme yhdessä asiakkaidemme kanssa ja siksi etsimme jatkuvasti uusia lahjakkuuksia – motivoituneita ja liiketoimintalähtöisiä ongelmanratkaisijoita liittymään joukkoomme. Oletko sinä uusi kollegamme? 

01

Tunnista itsestäsi tuleva alderilainen

Olemme rohkeasti erilainen joukko motivoituneita osaajia työskentelemässä yhteisten päämäärien eteen. Uskomme aidosti voivamme muuttaa maailmaa yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennettavien menestystarinoiden avulla.

Arvostamme intohimoa jatkuvaan kehittymiseen ja asiakassuhteiden rakentamiseen, yrittäjämäistä otetta ja halukkuutta osallistua omalla panoksellasi liiketoiminnan kasvattamiseen sekä innostusta uuden oppimiseen yli oman osaamisalueen.

Ennen kaikkea haluamme, että työpaikkana Alder ja tapamme toimia tuntuvat omalta jutulta.

02

Lähetä hakemus

Jos jaat kanssamme intohimon tehdä ja saavuttaa jotain suurta, on aika laittaa hakemus matkaan!

Kuvaa hakemuksessa osaamistasi, työskentelytapaasi sekä kerryttämääsi kokemusta alalta ja asiakkaiden parissa työskentelystä. Kuulemme myös mielellämme taustastasi ja miksi haluat liittyä joukkoomme.

Liitä hakemukseen toivottu työskentelylokaatio, aloituspäivä ja CV.

03

Kutsu haastatteluun

Haastattelut sovitaan ja toteutetaan tilanteen mukaan lähi- tai etähaastatteluina ja ne voidaan aloittaa jo hakuajan sisällä. Tilanteesta riippuen järjestämme 1-2 haastattelukierrosta, joita voidaan täydentää erilaisilla soveltuvuustehtävillä.

Haastattelussa haluamme tutustua sinuun ihmisenä ja arvioida osaamis- ja kokemusprofiilisi sopivuutta tarpeisiimme sekä toimintakokonaisuuteemme. Tuo siis rohkeasti esiin esimerkkejä, jotka kuvaavat työskentelytapaasi, kykyjäsi sekä kiinnostuksen kohteitasi. Myös innostus saa näkyä – olemmehan mahdollisesti aloittamassa yhteistä matkaa!

04

Ilmoitus päätöksestä

Oikean henkilön löydyttyä otamme yhteyttä puhelimitse sopiaksemme käytännön järjestelyistä. Tässä kohtaa saa tuulettaa – pääset pian liittymään osaksi ihmeporukkaamme!

Ilmoitamme myös kaikille hakijoille prosessin päättymisestä ja kysymme mahdollisuudesta säilyttää tietoja mahdollisia tulevia rekrytointitarpeita varten.

Alder, Miina Vähäjylkkä.

“Ihmiset ovat parasta Alderilla”

Miina Vähäjylkkä | Brand and Communications Manager

Tutustu Alderiin