BAAS 15.3.2018

Breakfast at Alder & Sound’s:
Know your limits – Uudet korkovähennysrajoitukset meillä ja maailmalla

Aika: Torstai 15.3.2018 klo 9.00-12.00
Osoite: A&S toimisto (Mannerheimintie 16 A, 5.krs)

Kevätkausi avataan Alder & Soundin suosittujen maksuttomien aamiaisseminaarien osalta todella ajankohtaisella aiheella, kun tarkasteluun otetaan uudet korkovähennysrajoitukset Suomessa ja maailmalla. Mistä uudessa sääntelyssä on kyse ja miten konsernien vero- ja rahoitusosastojen tulisi huomioida tulossa olevat muutokset tulevaisuutta koskevia suunnitelmia tehtäessä?

Elokuussa 2016 hyväksytyn ns. veronkiertodirektiivin myötä EU-jäsenvaltioiden on tarkasteltava ja tarvittaessa implementoitava uusia kansallisia korkovähennysrajoituksia 1.1.2019 mennessä. Samaan aikaan myös monet EU:n ulkopuoliset valtiot ovat aktivoituneet vähennyskelpoisten korkomenojen sääntelyn osalta.

Maaliskuun puolivälissä järjestettävässä seminaarissamme tarjolla on aamiaiskattauksen lisäksi tiivistelmä Suomessa lausuntokierroksella olevan lakiluonnoksen käytännön vaikutuksista konsernien päivittäiseen toimintaan, huomioita kansainvälisistä kehityssuunnista korkovähennysrajoitusten osalta sekä käytännönläheisiä neuvoja muuttuvassa sääntely-ympäristössä toimimiseen ja konsernin sisäisen rahoituksen verotehokkaaseen järjestämiseen.

Juuri tämän paremmin et voisi maaliskuista torstaiaamua käyttää – ajankohtaisen tiedon lisäksi seminaarit tarjoavat myös loistavan tilaisuuden verkostoitumiseen ja kollegoiden tapaamiseen kahvikupin ääressä viihtyisissä ydinkeskustan toimitiloissamme.

Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on tarjolla rajoitetusti. Varaa siis omasi ja ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake maanantaihin 12.3 mennessä.

Your Name (required)

Company (required)

Your Email (required)

Additional information

Back To Top