Chat with us, powered by LiveChat

BAAS 17.10.2018

Breakfast at Alder & Sound’s:
Know your limits – Uudet korkovähennysrajoitukset meillä ja maailmalla

Aika: Keskiviikko 17.10.2018 klo 9.00-12.00
Osoite: A&S toimisto (Mannerheimintie 16 A, 5.krs)

Hallitus antoi 27.9.2018 eduskunnalle esityksen korkovähennysrajoitusta koskevan sääntelyn muuttamisesta. Esityksessä ehdotetaan, että elinkeinotulon verottamisesta annettuun lakiin sisältyvää korkovähennysoikeuden rajoittamista koskevaa säännöstä muutetaan. Muutokset perustuvat osittain veron kiertämisen estämistä koskevaan direktiiviin.

Lokakuun puolivälissä järjestettävässä aamiaisseminaarissamme pureudutaan tuoreeltaan esitettyyn sääntelyyn sekä erityisesti sen käytännön vaikutuksiin konsernien päivittäiseen toimintaan. Lisäksi tarjolla on huomioita kansainvälisistä kehityssuunnista korkovähennysrajoitusten osalta sekä käytännönläheisiä neuvoja muuttuvassa sääntely-ympäristössä toimimiseen ja konsernin sisäisen rahoituksen verotehokkaaseen järjestämiseen.

Juuri tämän paremmin et voisi syksyistä aamupäivää käyttää – ajankohtaisen tiedon lisäksi seminaarit tarjoavat myös loistavan tilaisuuden verkostoitumiseen ja kollegoiden tapaamiseen kahvikupin ääressä viihtyisissä ydinkeskustan toimitiloissamme.

Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on tarjolla rajoitetusti. Varaa siis omasi ja ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake maanantaihin 15.10 mennessä.

Your Name (required)

Company (required)

Your Email (required)

Additional information

Back To Top