Blogi

Alder & Sound valittu jälleen johtavien veroalan toimijoiden joukkoon

EtusivuBlogiAlder & Sound valittu jälleen johtavien veroalan toimijoiden joukkoon

2.10.2020 | Uutiset ja tiedotteet

Alder & Sound valittu jälleen johtavien veroalan toimijoiden joukkoon

Alder & Sound on valittu jälleen maailman johtavien veroalan toimijoiden International Tax Review (ITR) -julkaisun toteuttamassa vuosittaisessa globaalissa listauksessa.

Vuosittain päivittyvä listaus on veroalan kattavin ja myös arvostetuin katsaus kunkin maantieteellisen alueen johtaviin toimijoihin ja asiantuntijoihin.

Laajemmin veroalan toimijoita kartoittaneessa World Tax 2021 -listauksessa A&S sijoittui johtavana itsenäisenäasiantuntijatalona Suomessa Tier 2 -ryhmään niin yleisen yritysverotuksen (General Corporate Tax) kuin myös yritysjärjestelyjen (Transactional Tax) kategoriassa. Välillisen verotuksen (Indirect Tax) sijoituimme Tier 3 -ryhmään.

Nimenomaisesti siirtohinnoitteluun keskittyvässä World Transfer Pricing 2021 -listauksessa A&S sijoittui myös Tier 2 -ryhmään, ollen näin johtava itsenäinen asiantuntijatalo markkinalla. 

Suomea koskevat listaukset kokonaisuudessaan ovat nähtävissä täältä:

Myös henkilökohtaisia tunnustuksia saatiin A&S:n toimistolle, kun osakkaamme Henri Becker, Petteri Rapo ja Suvi Vänskä huomioitiin kunkin markkinan johtaville veroasiantuntijoille myönnettävillä Highly Regarded -maininnoilla. Lisäksi veropraktiikkaamme vetävä Suvi Vänskä valittiin myös maanosan johtavien naisasiantuntijoiden (Women in Tax) joukkoon.

”Kuten olemme aiemminkin todenneet, ovat tyytyväiset asiakkaat meille se kaikkein tärkein onnistumisen mittari. Vuodesta toiseen toistuva menestys näissä veroalan listauksissa on kuitenkin yhtälailla tärkeä osoitus meille itsellemme, että kovalla työllä, ketterillä lähestymistavoilla ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin panostamalla on mahdollisuus pärjätä itsenäisenä toimijana kovassa kilpailussa globaaleja ketjuja vastaan”, toteaa A&S:n siirtohinnoittelupraktiikan vetämisestä vastaava Petteri Rapo.

Vielä kerran lämpimät onnittelut kaikille ansaitun maininnan saaneille kollegoille ja yhteistyökumppaneille niin meillä kuin maailmalla. Ja erityisen lämmin kiitos kaikille asiakkaillemme mielenkiintoisista ja monipuolisista toimeksiannoista kuluneen vuoden aikana, jotka ovat mahdollistaneet kattavan asiantuntemuksemme laittamisen hyötykäyttöön.

Jaa tämä Somessa:

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.