Blogi

Alder & Sound valittu jälleen maailman johtavien veroalan toimijoiden joukkoon

EtusivuBlogiAlder & Sound valittu jälleen maailman johtavien veroalan toimijoiden joukkoon

6.10.2022 | Uutiset ja tiedotteet

ALDER & SOUND VALITTU JÄLLEEN JOHTAVIEN VEROALAN TOIMIJOIDEN JOUKKOON

Alder & Sound on valittu jälleen maailman johtavien veroalan toimijoiden joukkoon International Tax Review (ITR) -julkaisun toteuttamassa vuosittaisessa globaalissa listauksessa.  

Vuosittain päivittyvät  laajemmat listaukset World Tax 2023 sekä World Transfer Pricing 2023 ovat veroalan kattavimmat ja myös arvostetuimmat katsaukset kunkin maantieteellisen alueen johtaviin toimijoihin ja asiantuntijoihin.

Suomea koskevat listaukset kokonaisuudessaan ovat nähtävissä täältä:

Edellisvuoden lailla toimistolla nähtiin myös henkilökohtaisia tunnustuksia, kun osakkaamme Henri Becker, Petteri Rapo ja Suvi Vänskä huomioitiin kunkin markkinan johtaville veroasiantuntijoille myönnettävillä Highly Regarded -maininnoilla. Lisäksi Suvi nostettiin johtavia veroasiantuntijoita maailmanlaajuisesti listaavan Euromoney Expert Guiden tuoreelle listalle.

”Sijoittuminen vuodesta toiseen veroalan johtavien toimijoiden joukkoon on osoitus kokeneen tiimimme kyvystä palvella menestyksekkäästi asiakkaitamme yhä monimutkaisemmaksi muuttuvassa toimintaympäristössä. Uskolliset asiakkaat meille edelleen se kaikkein tärkein onnistumisen mittari, mutta menestys näissä listauksissa on kuitenkin yhtälailla tärkeä osoitus, että kovalla työllä, ketterillä lähestymistavoilla ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin panostamalla on mahdollisuus pärjätä itsenäisenä toimijana kovassa kilpailussa globaaleja ketjuja vastaan”, toteaa A&S:n Managing Partner Petteri Rapo.

Vielä kerran lämpimät onnittelut kaikille hyvin ansaitun maininnan saaneille kollegoille ja yhteistyökumppaneille, niin meillä kuin maailmalla. Ja erityisen lämmin kiitos kaikille asiakkaillemme mielenkiintoisista ja monipuolisista toimeksiannoista kuluneen vuoden aikana, jotka ovat mahdollistaneet kattavan asiantuntemuksemme laittamisen hyötykäyttöön.

Jos haluat itse kokea, miltä tuntuu saada palkittua asiantuntemusta liiketoimintasi tueksi, niin ota yhteyttä tai tutustu tarkemmin kattaviin palveluihimme sekä huippuosaavaan tiimiimme.

Lisätietoja antavat

+358 44 333 7252Näytä profiili 

Petteri Rapo

Managing Partner

+358 40 080 0012Näytä profiili 

Suvi Vänskä

Partner
Head of Alder Private

Jaa tämä Somessa:

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.