Blogi

A&S avaa toimiston Tampereelle

EtusivuBlogiA&S avaa toimiston Tampereelle

25.9.2020 | Uutiset ja tiedotteet

A&S avaa toimiston Tampereelle

Alder & Sound avaa uuden toimistonsa Tampereelle syyskuussa 2020 palvellakseen entistä paremmin Pirkanmaan ja sen lähialueiden asiakkaita erityisesti kansainväliseen verotukseen, siirtohinnoitteluun sekä taloudelliseen neuvonantoon ja yrityskauppoihin liittyvissä kysymyksissä.

Tampereen toimisto sijaitsee A&S:n pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Asianajotoimisto Applexin uusissa tiloissa aivan ydinkeskustassa, osoitteessa Rautatienkatu 21 C. Applex tarjoaa kattavia liikejuridiikan palveluita erikokoisille ja eri toimialoilla toimiville yrityksille, usein etenkin kansainvälisille ja kasvuhakuisille toimijoille. Applex on aktiivisesti mukana kansainvälisessä yhteistyöverkossa, joka pitää sisällään vakiintuneet kumppanit kaikkiin keskeisiin vientimaihin.  

A&S:n osakas Suvi Vänskä kommentoi uuden toimiston avaamista seuraavasti: ”Nykyajan toimintaympäristössä sähköiset viestintäkanavat vievät hyvin pitkälle, mutta eivät täysin korvaa henkilökohtaisia kasvokkain käytäviä keskusteluja. Luonnollisesti näin epidemia-aikana etätyöt ja etätapaamiset ovat pääasiallinen toimintamallimme, mutta haluamme valmistautua jo ennalta tilanteen normalisoitumiseen, toivottavasti mahdollisimman pian. Odotamme innolla pääsevämme palvelemaan myös tällä tavoin koko maan kattavaa nykyistä asiakaskuntaamme sekä tietysti tekemään uusia tuttavuuksia.”

Jaa tämä Somessa:

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.