Blogi

A&S yhteistyöhön FIMin kanssa

EtusivuBlogiA&S yhteistyöhön FIMin kanssa

7.9.2020 | Uutiset ja tiedotteet

A&S yhteistyöhön FIMin kanssa

Alder & Sound on aloittanut yhteistyön suomalaisen varainhoitajan ja yksityispankin FIMin kanssa. Kumppanuuden tavoitteena on täydentää molempien yhtiöiden palvelutarjoomaa ja tätä kautta tuottaa entistä enemmän ja monipuolisempaa lisäarvoa kummankin asiakkaille. A&S:n ja FIMin yhteistyö on suunniteltu mahdollisimman mutkattomaksi ja joustavaksi asiakkaiden saumattoman palvelun varmistamiseksi, ja yhteistyön myötä asiakkaiden apuna ovat alansa huippuasiantuntijat molemmista organisaatioista.

A&S:n ja FIMin yhteistyö on rakennettu siten, että pystymme tarjoamaan molempien asiakkaille kattavan ja laadukkaan palvelutarjonnan mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. A&S tukee FIMin asiakkaita yhteistyössä FIMin Wealth Planning -juristien kanssa erityisesti vero- ja lakipalveluillaan, jotka kattavat niin laajat perhevarallisuuteen liittyvät toimeksiannot kuin myös yleisemmin vero- ja juridisen konsultoinnin kotimaisissa ja kansainvälisissä kysymyksissä sekä yritysjärjestelyihin liittyvissä toimeksiannoissa.

Yhteistyöstä vastaavat A&S:n puolelta Senior Associate Bettina Miettinen ja FIMin puolelta Lakiasiainpäällikkö Veera Kosonen, jotka kuvailevat yhteistyötä seuraavasti:

On hienoa päästä tekemään yhteistyötä FIMin kanssa. Meillä on molemminpuolinen usko ja luottamus siihen, että pystymme tarjoamaan yhdessä kokonaisvaltaisia palvelukokonaisuuksia, joissa voimme tuottaa molempien asiakkaille selkeää lisäarvoa laadukkaasti ja vaivattomasti. Uskomme vakaasti, että tämänkaltainen toimintatapa mahdollistaa pitkäaikaisen ja kannattavan yhteistyön kumppaniemme kanssa”, toteaa Bettina Miettinen.

”Olen erittäin innoissani yhteistyöstä Alder & Soundin kanssa. Me FIMissä edustamme Suomen vastuullisimman pankin yksityispankkia ja palvelemme asiakkaitamme niin yksilöllisen varainhoidon kuin myös pitkän aikajänteen varallisuus- ja perintösuunnittelun parissa. Yhteistyömme Alder & Soundin kanssa perustuu yhteisille arvoille – meille asiakaslähtöisyys, vaivattomuus ja tinkimätön laatu ovat palveluidemme kulmakiviä. Pitkät luottamukseen perustuvat asiakassuhteet ovat työmme suola ja haluammekin auttaa asiakkaitamme heidän jokaisessa elämänvaiheessaan. Yhteistyössä Alder & Soundin kanssa pystymme entistäkin paremmin tarjoamaan asiakkaillemme matalalla kynnyksellä kokonaisvaltaisia ratkaisuja erittäin kattavasti ja laadukkaasti kaikissa vaiheissa suunnittelusta toteutukseen”, toteaa Veera Kosonen.


FIM lyhyesti

FIM on vuonna 1987 perustettu suomalainen varainhoitaja ja yksityispankki, joka on osa S-Pankki-konsernin Varallisuudenhoitoliiketoimintaa. FIMin kokeneet sijoitusalan ammattilaiset palvelevat niin yksityissijoittajia, yrityksiä ja yhteisöjä kuin keskeisiä instituutioita.

A&S lyhyesti

Vuodesta 2010 A&S on palvellut laajaa joukkoa kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaitaan kattavien asiantuntijapalveluiden muodossa. A&S kehittelee myös aktiivisesti uusia innovatiivisia lähestymistapoja ja toimii alan johtavien digitaalisten asiantuntijaratkaisujen edustajana Pohjoismaissa sekä Baltiassa.

Lisätietoja yhteistyöstä antavat:

+358 40 739 2902Näytä profiili 

Bettina Miettinen

Senior Associate

+358 40 080 0012Näytä profiili 

Suvi Vänskä

Partner
Head of Alder Private

Jaa tämä Somessa:

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.