Blogi

Elämää Alderilla traineena – Jennyn tarina

EtusivuBlogiElämää Alderilla traineena – Jennyn tarina

4.6.2021

Jenny Helle hyppäsi talvella 2021 siirtohinnoittelutiimiin traineen rooliin Alder & Soundilla. Trainee-jakson tarkoituksena on perehtyä Alder & Soundiin ja päästä kokeilemaan eri työympäristöjä.


Opiskelen Helsingin yliopiston Valtiotieteellisessä tiedekunnassa Politiikan ja viestinnän opinto-ohjelmassa. Pääaineeni on Politiikan ja organisaatioiden tutkimus. Hain valtiotieteelliseen, koska minua on lukiosta asti kiinnostanut yhteiskuntien rakenteet ja vallan jakautuminen niissä. Oma pääaineeni keskittyy erityisesti valtioiden sisäiseen politiikkaan, Euroopan unioniin sekä hallinnon ja organisaatioiden tutkimukseen. Vapaa-aikani käytän kuvataiteen, lukemisen ja kuntosalilla käymisen parissa. Korona-aikana innostuin maalaamaan erityisesti öljyväreillä, mitä suosittelen kaikille.

Toimin traineena siirtohinnoittelun osastolla. Päädyin hakemaan Alder & Soundille traineeksi, koska minua kiinnosti oppia lisää data-analytiikasta ja konserniyhtiöiden toiminnasta. Työtehtäväni ovat tähän mennessä keskittyneet pääasiassa datan keräämiseen siirtohinnoitteludokumentointia varten. Olen oppinut paljon uutta siirtohinnoitteludokumentoinnin käytännöistä sekä keräämään dataa tarkasti ja tehokkaasti. Tämän lisäksi olen oppinut konserniyhtiöiden toiminnasta ja siirtohinnoitteludokumentoinnin merkityksestä.

Parasta työssäni on siirtohinnoitteludokumentoinnin merkityksestä ja käytännöistä oppiminen sekä mukava ja avoin työyhteisö.

Mieleenpainuvin hetki Alder & Soundilla oli ensimmäinen toimistokäynti etätyöskentelyjakson päätyttyä. Oli mukava tavata kasvotusten oma tiimi, jonka kanssa olin jo tovin ehtinyt tehdä töitä. Trainee-jakso on tarjonnut minulle paljon tietoa siirtohinnoitteludokumentoinnista ja uusia mukavia tuttavuuksia. Trainee-jakson jälkeen aloitan viimeisen vuoden kandidaatin tutkinnostani. Antaisin trainee-jaksolle kiitettävän arvosanan avoimen ja mukavan työilmapiirin ansiosta. On ollut antoisaa olla osa työyhteisöä, jonka jäsenistä pidetään aidosti ja tasapuolisesti huolta. Odotan innolla tulevaisuuden tapaamisia työkavereiden kanssa.

Trainee-jakso tarjoaa mahdolisuuden itsensä kehittämiseen mukavassa työympäristössä, jossa työntekijöihin luotetaan, mutta myös kysymyksille on tilaa.

JENNYN KOLME VINKKIÄ SAMAA ALAA OPISKELEVALLE:

✔ Ole avoin yllättäville ja haastaville kokemuksille, sillä usein juuri ne kasvattavat sinua ja osaamistasi parhaiten.

✔ Pyri aktiivisesti löytämään ne asiat, jotka kiinnostavat sinua eniten ja uskalla keskittää aikasi juuri niihin.

✔ Luota omaan osaamiseesi ja opettele sanoittamaan sitä jo opintojesi aikana.


Jenny on siirtohinnoittelutiimin nousevia kykyjä. Hänelle on kertynyt kokemusta siirtohinnoitteludokumentaatioiden laatimisesta.

Jaa tämä Somessa:

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.