Blogi

Johanna Kannisto liittyy Tax & Legal Services -tiimin vahvuuteen

EtusivuBlogiJohanna Kannisto liittyy Tax & Legal Services -tiimin vahvuuteen

4.5.2020 | Uutiset ja tiedotteet

Johanna Kannisto liittyy A&S:n Tax & Legal Services -tiimin vahvuuteen

Johanna Kannisto (OTM, KTM) liittyy Tax & Legal Services -tiimimme vahvuuteen Senior Associate -positiossa 4.5.2020 alkaen, vastuualueinaan vero- ja lakipalveluiden tiimin vetäminen ja liiketoiminnan sekä palvelujatarjonnan ja asiakkuuksien kehittäminen yhdessä Suvi Vänskän ja Lotta Liljelundin (perhevapaalla) kanssa.

Johannalla on vahva tausta ja laaja-alaista kokemusta asiakkaiden neuvonannosta vero- ja lakipalveluiden saralla. Ennen liittymistään A&S:n vahvuuteen hän veti KPMG:n läntisen alueen vero- ja lakipalveluita.

Johannan erityisosaamisalueisiin kuuluvat yhtiöoikeus ja yhteisöverotus (kotimainen & kansainvälinen), yritysjärjestelyt, sukupolvenvaihdokset, kannustinohjelmat (incentive programs) sekä muutosjohtaminen.

“On mahtavaa saada Johannan kaltainen kokenut ammattilainen mukaan tiimiin vetämään ja kehittämään pitkäjänteisesti liiketoimintaamme. Viime vuodet ovat olleet voimakkaan kasvun, palvelutarjonnan laajentamisen sekä asiakaskunnan monipuolistamisen aikaa, mutta vielä on paljon tehtävää kunnianhimoisten tavoitteidemme saavuttamiseksi. Jo ensimmäisistä keskusteluista lähtien olimme välittömästi samalla aaltopituudella Johannan kanssa ja uskon, että hän tulee vaikuttamaan vahvasti vero- ja lakipalveluidemme menestykseen jatkossa”, kommentoi osakas Suvi Vänskä.

”Olen todella innoissani uudesta tehtävästä, jossa pääsen kehittämään sekä kasvattamaan A&S:n toimintaa! Uskon, että pystyn uudessa tehtävässäni erinomaisesti hyödyntämään vahvaa taustaani asiantuntijana ja henkilöjohtajana tässä dynaamisessa uudessa ympäristössä osana A&S-perhettä. A&S:n laajan palveluvalikoiman kautta pystymme palvelemaan asiakkaitamme erittäin monipuolisesti ja tehokkaasti, asiakkaan kokoluokasta riippumatta”, toteaa puolestaan Johanna itse uusista haasteistaan.

Johannan yhteystiedot sekä tarkempi CV-profiili löytyvät alta.

+358 40 709 2824Näytä profiili 

Johanna Kannisto

Partner
Head of Tax & Legal Services

+358 40 080 0012Näytä profiili 

Suvi Vänskä

Partner
Tax & Legal Services

Jaa tämä Somessa:

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.