Blogi

Juha Jääskeläinen liittyy A&S:n Transfer Pricing Services -tiimin vahvuuteen

EtusivuBlogiJuha Jääskeläinen liittyy A&S:n Transfer Pricing Services -tiimin vahvuuteen

11.8.2020 | Uutiset ja tiedotteet

Juha Jääskeläinen liittyy A&S:n Transfer Pricing Services
-tiimin vahvuuteen

Juha Jääskeläinen (KTM) on liittynyt Transfer Pricing Services -tiimimme vahvuuteen Senior Associate -positiossa 10.8.2020 alkaen, vastuualueinaan vaativien siirtohinnoittelutoimeksiantojen toteuttaminen sekä asiakkuuksien pitkäjänteinen kehittäminen yhdessä muun tiimin kanssa.

Juhalla on vahva osaamistausta ja monipuolisesti kokemusta eri toimialoilla toimivien asiakkaiden neuvonannosta siirtohinnoittelu- ja veropalveluiden saralla. Ennen liittymistään A&S:n vahvuuteen hän on työskennellyt niin Konserniverokeskuksessa tarkastajana kuin myös KPMG:llä ja Deloittella asiantuntijana.

“On mahtavaa saada Juhan kaltainen kokenut ja arvostettu ammattilainen mukaan tiimiin mahdollistamaan toiminnan voimakkaana jatkuva kasvu sekä asiakkuuksien pitkäjänteinen kehittäminen. Palvelulupauksemme mukaisesti teemme muutoin niinkin hankalasta ja aikaavievästä aihepiiristä kuin siirtohinnoittelu mahdollisimman helppoa ja vaivatonta kaikille asiakkaillemme. Tämän lupauksen lunastamisessa keskeisessä roolissa ovat asiantuntevat ja aidosti auttamisesta motivoituvat huipputyypit. Juha täyttää nämä kriteerit kirkkaasti ja tulee varmasti olemaan keskeisessä roolissa menestystarinamme seuraavissa vaiheissa”, kommentoi Transfer Pricing Services -tiimiä vetävä osakas Petteri Rapo.

”Tunnen olevani äärettömän kiitollinen ja etuoikeutettu päästessäni mukaan A&S:n siirtohinnoittelutiimiin ja osaavaan asiantuntijaporukkaan. Uskon, että pystyn tuomaan siirtohinnoittelun ja verotuksen kokemuksellani hyvän lisän, niin A&S:n oman liiketoiminnan kasvattamiselle kuin asiakkaiden auttamiselle heidän monipuolisissa kysymyksissä”, toteaa puolestaan Juha itse uusista haasteistaan.

Juhan yhteystiedot sekä tarkempi CV-profiili löytyvät alta.

Jaa tämä Somessa:

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.