Blogi

Kasvamme yhdessä asiakkaidemme kanssa

EtusivuBlogiKasvamme yhdessä asiakkaidemme kanssa

28.4.2022 | Calcus

Kasvamme yhdessä asiakkaidemme kanssa

Alder & Sound on rakentanut omaa ja asiakkaidensa menestystä yli kymmenen vuoden ajan luottaen pitkäjänteiseen tekemiseen, aitoihin ratkaisuihin sekä ripeään toimintaan. Nyt vauhtia on lisätty entisestään ja kasvutavoitteet ovat korkealla.

TEKSTI | Calcus

Esimerkkiyritys X on tullut matkallaan siihen pisteeseen, että kiinnostusta olisi myös kotimaan rajojen ulkopuolelle. Miten tehdä se mahdollisimman järkevästi, ilman että rahaa, aikaa ja hermoja tuhlaantuu epäolennaisuuksiin? Tämä on yksi monista tärkeistä ja suurista kysymyksistä, joihin vero-, laki- ja taloudellista neuvonantoa tarjoava Alder & Sound vastaa käytännössä päivittäin.

Liiketoimintaansa yhtiö on kehittänyt asiakkaiden tarpeiden mukaan. ”Erotumme alan perinteisistä toimijoista sillä, että olemme uteliaita ja ketteriä liikkeissämme. Etenkin pienet ja keskisuuret yritykset arvostavat sitä, että meillä on tarjota toteuttamiskelpoisia ratkaisuja ja meidät saa aina helposti ja nopeasti kiinni”, Alder & Soundin osakas Petteri Rapo lupaa.

Uteliaisuus ja nopea reagointi menestystekijöinä

Vuoteen 2019 A&S keskittyi rakentamaan vakaata pohjaa omalle toiminnalleen, mutta nyt yhtiöllä on kasvuvaihde päällä. ”Tavoitteena on kolminkertaistaa viidessä vuodessa sekä liikevaihto että henkilöstömme määrä”, Rapo kertoo.

Yhtiössä on ymmärretty koko sen kymmenvuotisen taipaleen ajan, että jotta asiakkaat voivat hyvin, on myös omasta henkilöstöstä pidettävä huolta. ”Asiantuntijatyössä oman väen on voitava hyvin, jotta he pystyvät auttamaan parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaitamme”, osakas Suvi Vänskä muistuttaa. ”Se, että väki viihtyy ja olemme onnistuneet houkuttelemaan alan huippuja töihin meille, kertoo omalta osaltaan onnistuneista työoloista”, Vänskä jatkaa.

Suurikin yritys on ollut joskus pieni ja luottamus asiakkaisiin rakentuu pitkäjänteisellä yhteistyöllä. Tämä pätee myös poikkeusaikoina, Vänskä muistuttaa. ”Luotettuna neuvonantajana meidän on kyettävä tukemaan asiakkaidemme liiketoimintaa myös poikkeusoloissa. Se on mahdollistanut myös oman kasvumme näinä erikoisina aikoina.”

”Me tarjoamme asiakkaidemme tueksi erikoisalojensa huippuja, jotka ottavat vastuun sovituista kokonaisuuksista. Lisäksi tarjoamme jatkuvaa tukea, jossa päivittäisen liiketoiminnan kimurantteja kysymyksiä pystytään ratkomaan nopeasti ja kustannustehokkaasti tutun neuvonantajan avulla. Lunastamme paikkamme asiakkaidemme rinnalla onnistumisten myötä ja kasvamme heidän kanssaan”, Petteri Rapo summaa.

 

VOIMMEKO OLLA JOTENKIN AVUKSI?

Alder & Soundilla on kokonaisvaltaista osaamista verotuksen, juridiikan ja taloudellisen neuvonannon eri osa-alueilta. Avustamme ja autamme sinua sekä yritystäsi asiakaslähtöisesti löytämään teidän kannalta parhaat ratkaisut ottamalla huomioon muuttuvan sääntelyn ja ajankohtaisen oikeuskäytännön. Juttelemme mielellämme lisää tarjoamistamme palveluista. Löydetään yhdessä sopiva ratkaisu teidän tarpeisiin! 

+358 44 333 7252Näytä profiili 

Petteri Rapo

Managing Partner

+358 40 080 0012Näytä profiili 

Suvi Vänskä

Partner
Head of Alder Private

Jaa tämä Somessa:

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.