Blogi

Liike-elämän trendit osoittavat, ettei tulevaisuudessa selviä yksin

EtusivuBlogiLiike-elämän trendit osoittavat, ettei tulevaisuudessa selviä yksin

28.4.2022 | Calcus

Liike-elämän trendit osoittavat, ettei tulevaisuudessa selviä yksin

Kotimainen asiantuntijatalo Alder & Sound uskoo, että tulevaisuudessa yhä useampi yritys keskittää resurssinsa ydinosaamiseensa ja ulkoistaa hallintoaan hallitusti luotetuille neuvonantajilleen.

TEKSTI | Calcus

Kattavia vero-, laki- ja taloudellisen neuvonannon palveluita tarjoavalla Alder & Soundilla (A&S) on huomattu, että toimintaympäristön monimutkaistuminen, hallinnollisten vaatimusten kasvaminen ja tehostamispaineet muokkaavat nyt liike-elämän maisemaa. Yrityksillä on yhä suurempi tarve keskittyä omaan ydinosaamiseen ja hyödyntää muilta osin ulkoisia asiantuntijoita.

– Monella suomalaisyrityksellä on rajalliset resurssit, mutta timanttinen tuote. Tällöin panostukset kannattaa laittaa ydinbisnekseen, aloittaa A&S:n osakas Petteri Rapo.

Ulkoistamalla ei haeta pelkästään ajansäästöä. Ilman erikoisosaamista ei saada aikaan optimaalisia lopputuloksia. Myös erilaiset hallinnolliset velvollisuudet ja niihin liittyvät sanktiot puhuttavat.

Nykyään tiedostetaan, että monimutkaisista asioista ei tarvitse selviytyä itse. Esimerkiksi veroihin ei välttämättä haluta enää paneutua syvällisesti yrityksen sisällä, jatkaa osakas Suvi Vänskä.

Alder & Soundin asiakkaat saavat tuekseen omien erikoisalojensa huippuasiantuntijoita, jotka ottavat vastuun sovituista kokonaisuuksista. Tarjolla on myös jatkuvaa tukipalvelua, jossa päivittäisen liiketoiminnan kysymyksiä ratkotaan nopeasti ja kustannustehokkaasti tutun yhteyshenkilön kautta.

– Haluamme toimia asiakkaillemme ennen kaikkea luotettuina neuvonantajina, parhaimmillaan ainoana tarpeellisena puhelinnumerona, Rapo kuvailee.

Omien työntekijöiden hyvinvointi luo edellytykset asiakastyytyväisyydelle

Alder & Soundin keskeisiä vahvuuksia ovat nopeus ja ratkaisukeskeisyys. Asiakkaat odottavat, että liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin saadaan sujuvasti toteuttamiskelpoisia ratkaisuja.

– Tärkeää on myös se, että meidät tavoittaa helposti. Pienempänä toimijana ketteryys on meille luontaista, Rapo mainitsee.

Asiantuntijatyön keskiössä ovat ihmiset ja siksi kaiken toiminnan lähtökohtana on oman väen hyvinvointi ja mahdollisuudet keskittyä asiakkaiden auttamiseen. Esimerkiksi äskettäin järjestettiin visiopäivä, jossa ideoitiin koko henkilöstön voimin keinoja luoda yrityksestä maailman paras työpaikka.

– Ilman tyytyväisiä asiantuntijoita meillä ei yksinkertaisesti voi olla menestyvää liiketoimintaa, Rapo summaa.

 

VOIMMEKO OLLA JOTENKIN AVUKSI?

Alder & Soundilla on kokonaisvaltaista osaamista verotuksen, juridiikan ja taloudellisen neuvonannon eri osa-alueilta. Avustamme ja autamme sinua sekä yritystäsi asiakaslähtöisesti löytämään teidän kannalta parhaat ratkaisut ottamalla huomioon muuttuvan sääntelyn ja ajankohtaisen oikeuskäytännön. Juttelemme mielellämme lisää tarjoamistamme palveluista. Löydetään yhdessä sopiva ratkaisu teidän tarpeisiin! 

+358 44 333 7252Näytä profiili 

Petteri Rapo

Managing Partner

+358 40 080 0012Näytä profiili 

Suvi Vänskä

Partner
Head of Alder Private

Jaa tämä Somessa:

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.