Blogi

Markku Renko kutsuttu osakkaaksi

EtusivuBlogiMarkku Renko kutsuttu osakkaaksi

7.2.2020 | Uutiset ja tiedotteet

Markku Renko kutsuttu osakkaaksi 7.2.2020 alkaen

Viime perjantaina juhlistimme päättyneen vuoden ja tilinpäätösgaalan lisäksi myös uutta osakasta, kun siirtohinnoittelupraktiikkaamme yhdessä Petteri Rapon kanssa vetävä Markku Renko kutsuttiin yhtiön osakkaaksi 7.2.2020 alkaen.

Vaativien siirtohinnoitteluprojektien vetämisen lisäksi Markku vastaa sisäisesti toimeksiantojen resursoinnista sekä yhteistyösuhteista muihin toimistoihin & kansainvälisiin kumppaneihimme.

Allekirjoittaneella on ollut viimeisen vuoden ajan jälleen ilo ja kunnia tehdä päivittäin töitä ehdottomasti Suomen johtavien veroasiantuntijoiden joukkoon kuuluvan, mutta siitä huolimatta aina yhtä maanläheisen ja nöyrän joukkuepelaajan kanssa.

”Tämä nimitys on luonnollinen jatkumo yhdessä koko tiimin kanssa jo tehdylle ja edelleen jatkuvalle hienolle kasvutarinalle” toteaa partner Petteri Rapo.

Markku on valmistunut Itä- Suomen yliopistosta ja työskennellyt A&S:n lisäksi mm. Verohallinnossa, tunnetussa asianajotoimistossa sekä Big4-toimijan riveissä. Vapaa-ajallaan Markku viihtyy perheen, golfin ja vanhojen autojen parissa.

 

Elämää Alderilla – artikkelisarjassa tarjoamme mahdollisuuden tutustua päivittäiseen elämäämme toimistolla sekä niihin sisäisiin arvoihin ja toimintatapoihin, jotka tekevät meistä yhden Suomen johtavista asiantuntija-taloista.

Lue lisää meistä yrityksenä

Lisätiedot ja tiedustelut:

+358 44 500 5071Näytä profiili 

Markku Renko

Partner
Head of Alder Global

+358 44 333 7252Näytä profiili 

Petteri Rapo

Managing Partner

Jaa tämä Somessa:

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.