Blogi

Petteri Rapo ja Suvi Vänskä enemmistöomistajiksi

EtusivuBlogiPetteri Rapo ja Suvi Vänskä enemmistöomistajiksi

6.3.2020 | Uutiset ja tiedotteet

A&S uudelle vuosikymmenelle päivitetyllä omistus-pohjalla – Petteri Rapo ja Suvi Vänskä enemmistö-omistajiksi

Kokonaisvaltaisia vero-, laki- ja taloudellisen neuvonannon palveluja tarjoavan Alder & Soundin omistuspohja päivittyi helmikuussa 2020. Operatiivisesta toiminnasta jo muutaman vuoden vastanneet Petteri Rapo ja Suvi Vänskä hankkivat perustajaosakas Hannu-Tapani Leppäsen enemmistöosuuden yhtiöstä. Yhtiön muut osakkaat jatkavat entisin omistusosuuksin.

Tänä vuonna kymmenvuotisjuhliaan viettävä Alder & Sound (A&S) on vuosien saatossa vakiinnuttanut asemansa kotimaisella markkinalla vero-, laki- ja taloudellisen neuvonnannon palvelujen tarjoajana. Päivitetyn omistuspohjan myötä yhtiö tavoittelee tulevina vuosina entistä nopeampaa kasvua ja kattavampaa palvelutarjoomaa.

”Kasvusta huolimatta haluamme edelleen keskittyä menestyksemme kulmakiviin, eli kokonaisvaltaisiin ja aina asiakkaan tarpeisiin räätälöityjen ratkaisujen tuottamiseen. Kaikkea tekemistämme alleviivaa toimiminen yhtenä tiiminä ja yhden luukun -periaatteella: tarjoamme asiakkaillemme kaikki heidän tarvitsemansa asiantuntijapalvelut ja -ratkaisut, juuri siellä ja siten kuin asiakas niitä toivoo niitä saavansa,” kommentoi Petteri Rapo.

Asiantuntijapalveluiden kentällä on paljon perinteisiä toimijoita, joille ketterä ja ihmisläheinen Alder & Sound on yhä useammin varteenotettava vaihtoehto – niin palveluntarjoajana kuin myös työnantajana.

”Uuden vuosikymmenen kunniaksi haluamme tuoda korostetusti esiin, että perinteisille toimijoille on olemassa vaihtoehto. Olemme arvoilta ja toimintatavoilta erilainen palveluntarjoaja, jonka puoleen voi kääntyä tietäen saavansa ensiluokkaista ja räätälöityä palvelua kustannustehokkuuden tai ripeyden siitä kärsimättä,” kertoo Suvi Vänskä.

Alder & Soundin perustajaosakas Hannu-Tapani Leppänen keskittyy jatkossa kehittämään digitaalisia asiantuntijaratkaisuja Aibidialle, jonka kanssa yhteistyö jatkuu tiiviinä.

”Haluamme kiittää Hannu-Tapania siitä kirkkaasta visiosta ja intohimoisesta johtajuudesta, joka on nostanut A&S:n yhdeksi Suomen johtavista itsenäisistä asiantuntijataloista. Tästä on hyvä jatkaa tinkimätöntä työntekoa missiomme toteuttamiseksi ja entistä kunnianhimoisempien tavoitteiden saavuttamiseksi,” Rapo ja Vänskä summaavat.

Elämää Alderilla – artikkelisarjassa tarjoamme mahdollisuuden tutustua päivittäiseen elämäämme toimistolla sekä niihin sisäisiin arvoihin ja toimintatapoihin, jotka tekevät meistä yhden Suomen johtavista asiantuntija-taloista.

Lue lisää meistä yrityksenä

Tästä on hyvä jatkaa tinkimätöntä työntekoa missiomme toteuttamiseksi ja entistä kunnianhimoisempien tavoitteiden saavuttamiseksi.

Petteri Rapo &
Suvi VänskäLisätiedot ja tiedustelut:

+358 44 333 7252Näytä profiili 

Petteri Rapo

Managing Partner

+358 40 080 0012Näytä profiili 

Suvi Vänskä

Partner
Head of Alder Private

Jaa tämä Somessa:

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.