Breakfast at Alder & Sound's - 9.3.2016

Siirtohinnoittelu-dokumentaatio ja sisäiset sopimukset (in Finnish)

HomeEventsSiirtohinnoittelu-dokumentaatio ja sisäiset sopimukset (in Finnish)

Breakfast at Alder & Sound's - 9.3.2016

Work ahead – Uudistuneet vaatimukset siirtohinnoitteludokumentaatiolle ja sisäisille sopimuksille

Aika: Keskiviikko 9.3.2016 klo 9.00–12.00
Osoite: A&S toimisto (Mannerheimintie 16 A, 5.krs)

Alder & Soundin suositut maksuttomat aamiaisseminaarit jatkuvat jälleen vuonna 2016 ja uuden seminaarikauden avaa kansainvälisten konsernien vero- ja talousvastaaville suunnattu, uudistuneita dokumentaatiovaatimuksia käsittelevä tilaisuus.

Viime vuoden lopulla tapahtuneen loppuraporttien julkaisun myötä implementointi-vaiheeseen siirtynyt OECD:n BEPS (Base Erosion and Profit Shifting) -hanke on osaltaan tuonut kansainvälisille konserneille lisää vaatimuksia niin siirtohinnoittelu-dokumentaation, maakohtaisen raportoinnin (Country-by-Country, CbC reporting) kuin sisäisten sopimustenkin osalta. Maaliskuun puolivälissä järjestettävässä aamiaistilaisuudessamme käydään läpi uudistuneita kansainvälisiä ohjeistuksia, niihin liittyen maakohtaisessa implementoinnissa olevia mahdollisia aikataulu- ja sisältöeroja sekä esitellään käytännönläheisiä keinoja hallita lisääntynyttä hallinnointi- ja dokumentointitaakkaa.

Juuri tämän paremmin et voisi maaliskuista keskiviikkoaamua käyttää – ajankohtaisen tiedon lisäksi seminaarit tarjoavat myös loistavan tilaisuuden verkostoitumiseen ja kollegoiden tapaamiseen kahvikupin ääressä viihtyisissä ydinkeskustan toimitiloissamme.

Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on tarjolla rajoitetusti. Varaa siis omasi vastaamalla tähän sähköpostiin tai täyttämällä “Ilmoittaudu tilaisuuteen” -painikkeen takaa löytyvä lomake viimeistään maanantaihin 7.3.2016 mennessä.


Share this on Social Media:

Subscribe to A&S Newsletter

By subscribing to our newsletter you’ll receive relevant information on current topics and invitations to our upcoming events.

The contact details are used strictly for communicational purposes. You may change your subscription preferences or cancel the newsletter at any time.