Breakfast at Alder & Sound's - 12.10.2016

Kv-verotuksen toimintaympäristö (in Finnish)

HomeEventsKv-verotuksen toimintaympäristö (in Finnish)

Breakfast at Alder & Sound's - 12.10.2016

At the crossroads – Ajankohtaiskatsaus kansainvälisen verotuksen toimintaympäristöön

Aika: Keskiviikko 12.10.2016 klo 9.00–12.00
Osoite: A&S toimisto (Mannerheimintie 16 A, 5.krs)

Alder & Soundin suositut maksuttomat seminaarit saavat jatkoa jälleen lokakuun puolivälissä, kun aamiaisseminaarissamme aiheena ovat tällä kertaa kansainvälisen verotuksen alati muuttuva toimintaympäristö ja sen viimeisimmät kehitysvaiheet.

Kansainvälisten konsernien talous- ja verovastaaville suunnatussa ajankohtais-katsauksessa päivitetään viimeisimpiä kuulumisia OECD:n BEPS-hankkeen, EU:n Anti Tax Avoidance –direktiivin sekä erityisesti veronkiertoa ja aggressiivista verosuunnittelua koskevien kansallisten aloitteiden tiimoilta. Käsiteltäviin aihepiireihin kuuluvat mm. tarkentuvat siirtohinnoittelusäännökset, lisääntyvät raportointi- ja dokumentaatio-vaatimukset, viranomaisten välinen tietojenvaihto, alikapitalisointi- ja korkovähennys-rajoitukset, arbitraatio- ja muut kahdenkertaisen verotuksen poistamiseen tähtäävät prosessit sekä paikallisten veroviranomaisten painopistealueet. Tilaisuuden puheenvuoroissa painotetaan selkeän kokonaiskuvan luomisen lisäksi nimenomaan eri hankkeiden käytännön merkitystä suomalaisten konsernin päivittäiselle toiminnalle.

Juuri tämän paremmin et voisi lokakuista keskiviikkoaamupäivää käyttää – ajankohtaisen tiedon lisäksi seminaarit tarjoavat myös loistavan tilaisuuden verkostoitumiseen ja kollegoiden tapaamiseen kahvikupin ääressä viihtyisissä ydinkeskustan toimitiloissamme.

Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on tarjolla rajoitetusti. Varaa siis omasi ja ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla olevan linkin takaa löytyvä lomake viimeistään maanantaihin 10.10.2016 mennessä.


Share this on Social Media:

Subscribe to A&S Newsletter

By subscribing to our newsletter you’ll receive relevant information on current topics and invitations to our upcoming events.

The contact details are used strictly for communicational purposes. You may change your subscription preferences or cancel the newsletter at any time.