Breakfast at Alder & Sound's - 25.4.2018

Väärinkäytökset yrityksissä (in Finnish)

HomeEventsVäärinkäytökset yrityksissä (in Finnish)

Breakfast at Alder & Sound's - 25.4.2018

Väärinkäytökset yrityksissä – Voiko sellainen tapahtua meillä ja voiko niitä välttää

In cooperation with Bonfide Oy

Aika: Keskiviikko 25.4.2018 klo 9.00–11.00
Paikka: A&S-toimisto (Mannerheimintie 16 A, 00100 Helsinki; 5. krs)

Tervetuloa ajankohtaisseminaariin, jossa pureudutaan yritysskandaaleihin ja toimenpiteisiin, joilla niiden toteutumista voidaan merkittävästi vähentää. Seminaari järjestetään keskiviikkona 25.4. klo 9.00 alkaen Alder & Soundin toimitiloissa osoitteessa Mannerheimintie 16 A (5. krs).

Viime vuosien aikana olemme saaneet lehdistä lukea mm. Enronia, Volkswagenia ja Teliaa kohdanneista skandaaleista. Skandaaleista aiheutuvien juridisten seuraamusten lisäksi niillä on kauaskantoisia vaikutuksia myös yrityksen arvoon, asiakassuhteisiin ja hyvien työntekijöiden houkutteluun. Seminaarissa kuulet käytännön vinkkejä yritysskandaalien välttämiseen ja niiden vaikutusten minimoimiseen.

Seminaari on tarkoitettu kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita varmistamaan yrityksen liiketoiminnan kestävän pohjan ja hyvän varautumisen mahdollisiin riskitilanteisiin.

Ohjelma

klo 8.30–9.00 Kahvitarjoilu ja verkostoitumista

klo 9.00 Seminaariohjelma alkaa:

Alkutervehdys | Petteri Rapo, Managing Partner, Alder & Sound

Mitä ovat yritysskandaalit ja millä toimenpiteillä voimme ennaltaehkäistä yritysskandaaleja? | Anne Vanhala, Toimitusjohtaja, Bonfide Oy

Viestintä tekee skandaalista mahdollisuuden | Anna Rahikainen, Viestintäpäällikkö, Kotipizza Group Oyj

Case Telia / Kommenttipuheenvuoro | Jyri Wesanko, Group Ethics & Compliance Officer, Telia Company

Q&A

klo 11.00   Seminaari päättyy

Seminaari toteutetaan yhteistyössä Bonfide Oy:n kanssa.

Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on tarjolla rajoitetusti. Varaa siis omasi ja ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla olevan linkin takaa löytyvä lomake viimeistään maanantaihin 23.4 mennessä.

Materiaali toimitetaan pyydettäessä.


Share this on Social Media:

Subscribe to A&S Newsletter

By subscribing to our newsletter you’ll receive relevant information on current topics and invitations to our upcoming events.

The contact details are used strictly for communicational purposes. You may change your subscription preferences or cancel the newsletter at any time.