Breakfast at Alder & Sound's - 18.9.2018

Moderni verosuunnittelu kv-liiketoiminnassa (in Finnish)

HomeEventsModerni verosuunnittelu kv-liiketoiminnassa (in Finnish)

Breakfast at Alder & Sound's - 18.9.2018

Striving for transparency – Moderni verosuunnittelu kansainvälisessä liiketoiminnassa

Aika: Tiistai 18.9.2018 klo 9.00–12.00
Osoite: A&S toimisto (Mannerheimintie 16 A / 5.krs, 00100 Helsinki)

Alder & Soundin suositut maksuttomat seminaarit saavat jälleen jatkoa syyskuun puolivälissä, kun aiheeksi otetaan moderni verosuunnittelu kansainvälisessä liiketoiminnassa.

Viime vuosien aikana kansainvälisten konsernien verosuunnittelu on ollut pysyvä osa julkista keskustelua ja erilaisten hankkeiden myötä niin niin kansainväliset järjestöt kuin kansalliset valtiotkin ovat kukin osaltaan pyrkineet kiristämään aggressiivisiksi katsottujen järjestelyjen sääntelyä.

EU:n osalta unionin neuvosto antoi 25.5.2018 direktiivin rajat ylittävien verosuunnittelu-järjestelyjen raportoinnista, joka koskee tiettyjä direktiivissä tarkemmin määriteltyjä järjestelyjä. Säännös on käytännön kannalta monin tavoin ongelmallinen, sillä se velvoittaa raportoimaan jo nyt (25.5.2018 jälkeen) toteutettavista järjestelyistä vaikka yksityiskohtaisempaa kansallista lainsäädäntöä raportointia koskien ei todennäköisesti tulla säätämään ennen ensi vuoden loppua (31.12.2019).

Tiiviissä aamupäivän mittaisessa tilaisuudessa käydään A&S:n asiantuntijoiden toimesta läpi paitsi muuttuneita säännöksiä ja tulossa olevaa lainsäädäntöä, pyritään myös antamaan kuulijoille esimerkkejä tavoista tehdä sallittua modernia verosuunnittelua kestävällä ja läpinäkyvällä tavalla, joka pyrkii vastuullisen toiminnan lisäksi varmistamaan verotuksellisen toimintamallin linjakkuuden ja tehokkuuden suhteessa operatiiviseen toimintaan.

Juuri tämän paremmin et voisi syyskuista aamupäivää käyttää – ajankohtaisen tiedon lisäksi seminaarit tarjoavat myös loistavan tilaisuuden verkostoitumiseen ja kollegoiden tapaamiseen kahvikupin ääressä viihtyisissä ydinkeskustan toimitiloissamme.

Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on tarjolla rajoitetusti. Varaa siis omasi ja ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla olevan linkin takaa löytyvä lomake viimeistään maanantaihin 17.9 mennessä.


Share this on Social Media:

Subscribe to A&S Newsletter

By subscribing to our newsletter you’ll receive relevant information on current topics and invitations to our upcoming events.

The contact details are used strictly for communicational purposes. You may change your subscription preferences or cancel the newsletter at any time.