Breakfast at Alder & Sound's - 19.3.2019

Veroilmoitus, tilinpäätös ja johdon vastuu (in Finnish)

HomeEventsVeroilmoitus, tilinpäätös ja johdon vastuu (in Finnish)

Breakfast at Alder & Sound's - 19.3.2019

Yhteisön veroilmoitus, tilinpäätös ja johdon vastuu

Aika: Tiistai 19.3.2019 klo 9.00–11.30
Osoite: A&S / Espan Amanda, Eteläesplanadi 8, 00130 Helsinki

Alder & Soundin suosittujen seminaarien kevätkausi aloitetaan maaliskuussa, nyt ensi kertaa uusissa tiloissamme Eteläesplanadilla.

Ajankohtaisessa seminaarissamme aiheena on tällä kertaa yhteisön veroilmoitus, tilinpäätös ja johdon vastuu. Oikeanlainen ja oikea-aikainen tilinpäätös- ja veroraportointi ehkäisee viranomaisten asettamilta sanktioilta ja tarjoaa parhaimmillaan rahanarvoisia suunnittelumahdollisuuksia. Yhtiön johtoon kuuluvat henkilöt ovat viime kädessä henkilökohtaisessa vastuussa yhtiön raportoinnin asianmukaisuudesta.

Tiistaina 19.3.2019 järjestettävässä seminaarissa käydään läpi viimeaikaisia yhteisöverotuksen muutoksia sekä käytännön vinkkejä kevään veroilmoituskautta varten. Lisäksi seminaarissa käsitellään ajankohtaisia asioita tilinpäätöksen laatimisesta sekä puhutaan raportointiin liittyvästä johdon vastuusta. Aihetta alustavat kokeneet asiantuntijamme Suvi Vänskä, Henri Lyyski, Pauliina Karumaa, Lotta Liljelund ja Heidi Palomäki.

Juuri tämän paremmin et voisi keväistä tiistaiaamupäivää käyttää – ajankohtaisen tiedon lisäksi seminaarit tarjoavat myös loistavan tilaisuuden verkostoitumiseen ja kollegoiden tapaamiseen kahvikupin ääressä Helsingin ydinkeskustassa. 

Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on tarjolla rajoitetusti. Varaa siis omasi ja ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla olevan linkin takaa löytyvä lomake
perjantaihin 15.3. mennessä.


Share this on Social Media:

Subscribe to A&S Newsletter

By subscribing to our newsletter you’ll receive relevant information on current topics and invitations to our upcoming events.

The contact details are used strictly for communicational purposes. You may change your subscription preferences or cancel the newsletter at any time.