Breakfast at Alder & Sound's - 12.9.2019

Digitaalisen liiketoiminnan verotus (in Finnish)

HomeEventsDigitaalisen liiketoiminnan verotus (in Finnish)

Breakfast at Alder & Sound's - 12.9.2019

Digitaalisen liiketoiminnan verotus

Aika: Torstai 12.9.2019 klo 9.00–11.30
Osoite: A&S / Espan Amanda, Eteläesplanadi 8, 00130 Helsinki

Nopeaa vauhtia viime vuosina edennyt liiketoiminnan digitalisoituminen on asettanut paineita kansainvälisen verotuksen periaatteiden päivittämiselle. Välttääkseen maakohtaisten tai alueellisten erillisratkaisujen aiheuttamat ongelmat, OECD julkaisi toukokuun lopulla digitaalisen liiketoiminnan verotusta koskevan työsuunnitelmansa, jonka puitteissa pyritään kehittämään aidosti globaali ratkaisu kansallisiin tarpeisiin verottaa liiketoiminnan tuloa siellä, missä sen arvon katsotaan syntyvän. Kehitystyötä on suunniteltu tehtäväksi niin verosopimusten (Working Party 1), tulonjaon (Working Party 6) kuin myös tarpeelliseksi katsotun riidanratkaisun osalta.

Syyskuun puolivälin tienoilla järjestettävässä maksuttomassa aamiaisseminaarissa A&S:n kokeneet asiantuntijat luovat tiiviin katsauksen OECD:n työsuunnitelman lisäksi EU:n ja tiettyjen valtioiden (mm. Italia, Iso-Britannia, Ranska ja Espanja) omien digiverohankkeiden nykytilaan. Mitä tämä kaikki tarkoittaa kansainvälistä liiketoimintaa harjoittavien yritysten ja niiden verotettavan tulon jakautumisen kannalta? Koskevatko muutokset myös perinteisempiä teollisia toimijoita? Muuttuvatko kiinteän toimipaikan tai lähdeverotuksen pitkään voimassa olleet periaatteet? Entä vaikutukset markkinaehtoisiksi katsottuihin siirtohinnoittelumalleihin ja -käytäntöihin?

Juuri tämän paremmin et voisi syyskuista torstai-aamupäivää käyttää – ajankohtaisen tiedon lisäksi seminaarit tarjoavat myös loistavan tilaisuuden verkostoitumiseen ja kollegoiden tapaamiseen kahvikupin ääressä viihtyisissä Eteläesplanadin toimitiloissamme.

Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on tarjolla rajoitetusti. Varaa siis omasi ja ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla olevan linkin takaa löytyvä lomake viimeistään tiistaihin 10.9 mennessä.


Share this on Social Media:

Subscribe to A&S Newsletter

By subscribing to our newsletter you’ll receive relevant information on current topics and invitations to our upcoming events.

The contact details are used strictly for communicational purposes. You may change your subscription preferences or cancel the newsletter at any time.