Blogi

Heikki Leppänen Tax & Legal Services -tiimin vahvuuteen

EtusivuBlogiHeikki Leppänen Tax & Legal Services -tiimin vahvuuteen

4.5.2021 | Uutiset ja tiedotteet

Heikki Leppänen liittyy Tax & Legal Services -tiimiin vahvuuteen

Heikki Leppänen (KTM) liittyi Tax & Legal Services -tiimimme vahvuuteen Senior Associate -positiossa 3.5.2021 alkaen.

Heikki on kokenut veroasiantuntija, joka on erikoistunut kansainvälisiin toimitusketjuihin liittyviin verokysymyksiin, yritysjärjestelyihin, kiinteistö-, rakennus- sekä sote-alan arvonlisäverokysymyksiin. Hän tuo jo ennestään vahvaan tiimiin myös lisää kokemusta data-analyytikan hyödyntämisestä verotuksessa.

Verotiimimme kasvun myötä kysyntä myös välillisen verotuksen neuvonantoa kohtaan on kasvanut voimakkaasti.

”Onkin erityisen mahtavaa saada Heikin kaltainen kokenut asiantuntija vahvistamaan praktiikkaamme. Tarkoituksenamme on käytännönläheisen ja ratkaisukeskeisen neuvonannon lisäksi panostaa jatkossa entistä enemmän palveluiden konseptointiin ja tuotteistamiseen, jotta kynnys asiantuntija-avun hankkimiselle olisi mahdollisimman matala. Heikin osaaminen datapuolella yhdistettynä digitaalisten ratkaisujemme laajentuvaan portfolioon tulee myös mahdollistamaan mielenkiintoisia pilottihankkeita jo tulevana syksynä”, kommentoi osakas Suvi Vänskä.

”Olen innoissani lähdössä tähän uuteen tehtävään ja uskon, että pystyn erinomaisesti hyödyntämään vahvaa taustaani ja kokemustani arvonlisäveroasiantuntijana osana A&S-perhettä. Tavoitteenani on omalta osaltani vahvistaa A&S:n arvonlisäveropraktiikkaa ja palvella asiakkaita monipuolisesti ja laadukkaasti, asiakkaan kokoluokasta ja toimialasta riippumatta”, toteaa puolestaan Heikki itse uudesta positiostaan.

Heikin yhteystiedot sekä tarkempi CV-profiili löytyvät alta.

Jaa tämä Somessa:

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.