Blogi

Johanna Kannisto kutsuttu osakkaaksi 6.5.2021 alkaen

EtusivuBlogiJohanna Kannisto kutsuttu osakkaaksi 6.5.2021 alkaen

10.5.2021 | Uutiset ja tiedotteet

Johanna Kannisto kutsuttu osakkaaksi 6.5.2021 alkaen

Laki- ja veropalveluiden praktiikkaamme yhdessä Suvi Vänskän kanssa vetävä Johanna Kannisto (OTM, KTM) on kutsuttu Alder & Soundin osakkaaksi 6.5.2021 alkaen.

Johanna liittyi A&S:n vahvuuteen reilu vuosi sitten, vastuualueinaan vero- ja lakipalveluiden tiimin vetäminen. Hänellä on ollut tärkeä rooli yrityksen kasvustrategian käytännön toteutuksessa, erityisesti palvelutarjonnan sekä sisäisen työskentelykulttuurin kehittämisessä.

Johannalla on vahva tausta ja laaja-alaista kokemusta monipuolisesta neuvonannosta vero- ja lakipalveluiden saralla. Hänen erityisosaamisalueisiinsa kuuluvat yhtiöoikeus ja yhteisöverotus (kotimainen & kansainvälinen), yritysjärjestelyt, sukupolvenvaihdokset, kannustinohjelmat (incentive programs) sekä muutosjohtaminen.

“Jo ensimmäisistä keskusteluista lähtien olimme välittömästi samalla aaltopituudella Johannan kanssa ja tiesimme haluavamme hänet osaksi huipputiimiämme. Kulunut vuosi on ollut muutosten aikaa ja hänen panoksensa on ollut korvaamaton tuon prosessin hallitussa toteutuksessa. Tämä nimitys onkin luonnollinen jatkumo yhdessä jo kirjoitetulle ja edelleen kehittyvälle hienolle kasvutarinalle”, iloitsee osakas Suvi Vänskä.

On ollut erittäin innostavaa olla mukana A&S:n tarinassa.

”Jotta pystymme parhaalla mahdollisella tavalla palvelemaan asiakkaitamme, tulee meidän panostaa parhaisiin asiantuntijoihin. Ihmiset ovat voimavaramme ja koko organisaation hyvinvointi on avain menestykseen. Tätä missiota haluan osakkaana vielä entisestään viedä eteenpäin”, toteaa puolestaan Johanna nimityksestään.

Johanna on suorittanut tuplatutkinnon (OTM, KTM) Turun yliopistossa ja on sen lisäksi opiskellut muutosjohtamista sekä ammattimaista hallitustyöskentelyä (HHJ). Ennen A&S:n riveihin liittymistä hän veti erään Big4-toimijan läntisen alueen vero- ja lakipalveluita. Vapaa-ajallaan Johanna viihtyy perheen ja joogan parissa.

+358 40 709 2824Näytä profiili 

Johanna Kannisto

Partner
Head of Alder Transactions

+358 40 080 0012Näytä profiili 

Suvi Vänskä

Partner
Head of Alder Private

Jaa tämä Somessa:

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.