Hae sivustolta

Henkilöverotus ja kansainvälinen liikkuvuus

Ennakointi kansainvälisen liikkuvuuden turvaajana

Työntekijöiden kansainvälinen liikkuvuus ja yhtiöiden rajat ylittävät rekrytoinnit tai projektitoimitukset vaativat tarkastelua niin verotuksen, sosiaaliturvan kuin työnantajan velvoitteiden näkökulmasta. Asetumme rinnallesi kokeneena ongelmaratkaisijana eri maiden sääntelyviidakossa. Räätälöityjen palveluiden ansiosta olemme tilanteesta riippumatta tukenasi velvoitteiden hoitamisessa. Varmistamme, että sinä tiedät mitä pitää tehdä ja mitä se käytännössä tarkoittaa. Halutessasi luomme yrityksellesi mahdollisuuden ja pohjan hallinnoida asioita jatkossa myös itsenäisesti.

Työntekijöiden kansainvälisestä liikkuvuudesta puhuttaessa ei ole enää kyse ainoastaan perinteisistä ulkomaankomennuksista, vaan työntekijöiden liikkumisesta globaalisti, niin yrityksen kuin työntekijöiden henkilökohtaisten tarpeiden mukaisesti. Perinteisten ulkomaankomennusten lisäksi kansainvälinen työmatkailu, lyhyet projektikomennukset, usean maan työskentelytilanteet ja rajat ylittävä etätyöskentely asettavat yrityksille monenlaisia haasteita myös juridisten ja verotukseen liittyvien velvoitteiden osalta. Myös työntekijöiden pysyvät siirrot ulkomaille tai kansainvälisen talentin palkkaaminen Suomeen vaatii yrityksiltä huolellista suunnittelua ja ennakointia.

Business-tyylisesti pukeutunut mies keskustelee kollegansa kanssa toimistolla.

Kokenut ongelmaratkaisija käytännön apuna

Neuvomme tyypillisesti yksittäisiä työntekijöitä, heidän esihenkilöitään, palkkahallintoa, HR-osastoa tai vero- ja talousjohtoa.

Juridiset, verotukselliset ja sosiaaliturvavelvoitteet
Ohjeistukset ja politiikat
Sopimukset ja hakemukset
Henkilöveroilmoitus ja kiinteä toimipaikka

Henkilöverotukseen liittyviä kokonaisuuksia

Kilpailuetua hyvin suunnitelluista ja tehokkaista prosesseista

Ennakkoon suunnitellut ja selkeät prosessit luovat organisaatiolle hyvän pohjan kansainväliseen liikkuvuuteen ja kansainvälistymiseen liittyvissä tilanteissa. Kun työnantajan velvoitteet on hoidettu asianmukaisesti ja oikea-aikaisesti, vältytään riskeiltä niin yrityksen kuin työntekijänkin näkökulmasta. Laadimme kansainväliseen liikkuvuuteen liittyviä ohjeistuksia, prosessikuvauksia ja politiikoita, suunnittelemme yrityksen kansainvälistymistä ja vastaamme kansainväliseen liikkuvuuteen ja rekrytointeihin liittyviin kysymyksiin.

Hyvin suunnitellut ja tehokkaat prosessit luovat yritykselle kilpailuedun ja sitouttavat henkilöstöä. Laadimme myös kansainvälisen liikkuvuuden teemoihin liittyviä oppaita henkilöstöjohdon työkaluiksi ja järjestämme koulutuksia niin työnantajan edustajille kuin työntekijöille.

Verotuksen ja juridiikan osaaminen tukenasi

Avullamme varmistat, että pystyt tekemään perusteltuja päätöksiä kaikissa yritystoimintasi vaiheissa. Olipa kyseessä kansainvälinen tai kotimainen tilanne, yrityskauppa tai muu rakennejärjestely tai henkilökohtaisen neuvonannon tarve, käytössäsi ovat aina kokeneet osaajat, jotka tietävät tilanteeseesi sopivat työkalut.

Kansainvälinen liiketoiminta

Kokonaisvaltaista tukea kasvuun ja kansainvälisen liiketoiminnan arkeen.

valloitetaan maailma – yhdessä

Kotimainen
liiketoiminta

Käytännönläheistä verotusta ja juridiikkaa kotimaisille yrityksille sekä konserneille.

100% kotimaista asiantuntemusta

Yrityskaupat ja -järjestelyt

Kokemuspohjaista lisäarvoa yrityskauppoihin ja muihin rakennejärjestelyihin.

Se on vain järjestelykysymys

Yrittäjät ja yksityishenkilöt

Henkilökohtaista neuvonantoa yrittäjäosakkaille ja muille yksityishenkilöille.

Varaudu menestykseen