EtusivuPalvelutSiirtohinnoitteluEnnakolliset menettelyt, litigaatio ja riidanratkaisu

Ennakolliset menettelyt, litigaatio ja riidanratkaisu

Vaikka siirtohinnoittelua ja markkinaehtoperiaatetta koskevat ohjeet ovat kansainvälisiä, perustuu niiden käytännön soveltaminen aina kansalliseen lakiin ja tulkintoihin. Siksi kansainvälisesti toimivan konsernin verotukseen liittyy aina tietty määrä epävarmuutta.

Me autamme asiakkaitamme poistamaan tuota epävarmuutta hyödyntämällä monipuolisesti erilaisia ennakollisia menettelyjä, joihin kuuluvat proaktiivisen viestinnän ja perinteisten ennakkoratkaisujen ohella ennakolliset keskustelut (sekä kotimainen että rajat ylittävä Cross-Border Dialogue) ja siirtohinnoittelun ennakkosopimukset (Advance Pricing Agreement; APA). Tarvittaessa avustamme myös kansallisissa valitus- ja litigaatioprosesseissa, joissa pyrimme yhdistämään oikeudellisen ja taloudellisen osaamisen asiakkaan kannalta oikeudenmukaisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Valitusprosessin päätyttyä varmistamme vielä, että kaksinkertaisen verotuksen välttämiseksi tarvittavat vastaoikaisut tulevat hoidettua joko keskinäisen sopimusmenettelyn (Mutual Agreement Procedure; MAP) tai välimiesmenettelyn eli arbitraation puitteissa.

Proaktiiviseen riskienhallintaan ja eri maissa nousevien veroriitojen mahdollisimman prosessitehokkaaseen hoitamiseen suosittelemme jatkuvan yhteistyön malliin perustuvaa TP|BackOffice-palveluamme, jonka puitteissa toimimme konsernin luotettuna kumppanina kaikissa siirtohinnoitteluasioissa ja vastaamme kustannustehokkaasti sovituista kokonaisuuksista.

Lisätietoja antavat:

+358 44 333 7252Näytä profiili 

Petteri Rapo

Managing Partner

+358 40 507 8457Näytä profiili 

Henri Becker

Partner
Sales & Customer Experience

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.