EtusivuPalvelutSiirtohinnoitteluSuunnittelu ja käyttöönotto

Uuden siirtohinnoittelumallin suunnittelu ja käyttöönotto

Modernissa liiketoimintaympäristossä toimivan kansainvälisen konsernin toiminnan painopistealueet, erityispiirteet ja myös maantieteellinen kattavuus voivat muuttua nopeastikin. Tämä asettaa sisäisen toiminta- ja siirtohinnoittelumallin koetukselle.

Me autamme asiakkaitamme kasvamaan, kansainvälistymään ja menestymään pitämällä huolen pakollisten siirtohinnoitteluun liittyvien velvollisuuksien asianmukaisesta täyttämisestä. Tehokkaan TP|SWOT tai laaja-alaisempiin muutostilanteisiin tarkoitetun BMO (Business Model Optimization) -toimeksiannon puitteissa tutustumme tarkasti taustoihin, haastattelemme avainhenkilöt ja huomioimme viimeisimmät sääntelymuutokset sekä odotettavissa olevat tulevaisuuden skenaariot muodostaaksemme perustellun ehdotuksen kulloiseenkin tilanteeseen parhaiten sopivasta, hallinnollisesti tehokkaasta ja verotuksellisesti tarkoituksenmukaisesta sisäisestä toimintamallista, joka minimoi riskit ja maksimoi hyödyt.

Suunnitteluvaiheen päätyttyä avustamme valitun mallin jalkauttamisessa päivittäiseen toimintaan (keskeiset käytännöt, prosessit ja kontrollit), kommunikoinnissa keskeisille sidosryhmille (sisäiset koulutukset, ennakolliset keskustelut ja sopimusmenettelyt veroviranomaisten kanssa), dokumentoinnissa (sisäiset ohjeet ja siirtohinnoitteludokumentaatio) sekä tarvittaessa puolustamisessa (verotarkastukset ja vastaoikaisumenettelyt).

Toimeksiannon toteutustavaksi voit valita joko avaimet käteen -palvelun tai tiettyihin osa-alueisiin kohdistetun tuen, riippuen tarvittavista toimenpiteistä, hallittavista muuttujista sekä käytettävissä olevista sisäisistä resursseista.

Mallin ylläpidon ja toimivuuden varmistamiseen suosittelemme jatkuvan yhteistyön malliin perustuvaa TP|BackOffice-palveluamme, jonka puitteissa toimimme konsernin luotettuna kumppanina kaikissa siirtohinnoitteluasioissa ja vastaamme kustannustehokkaasti sovituista kokonaisuuksista.

Lisätietoja antavat:

+358 44 333 7252Näytä profiili 

Petteri Rapo

Managing Partner

+358 40 507 8457Näytä profiili 

Henri Becker

Partner
Sales & Customer Experience

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.