EtusivuPalvelutSiirtohinnoitteluToimitus- ja arvoketjut

Toimitus- ja arvoketjujen analysointi & optimointi

Siirtohinnoittelussa on viime kädessä kyse eri konserniyhtiöiden tekemien kontribuutioiden arvottamisesta keskenään ja suhteessa tuote- tai palvelukohtaisiin, koko konsernin käsittäviin toimitus- ja arvoketjuihin. Siksi markkinaehtoisuuden arviointiin kehitetyt työskentelytavat ja analyysikehikot soveltuvat erityisen hyvin toimitus- ja arvoketjujen analysointiin myös laajemmin liiketoiminnan optimointitarpeita varten.

Analyysien avulla mahdollistamme syvän ymmärryksen syntymisen liiketoiminnan keskeisistä tehokkuus- ja lisäarvotekijöistä. Syntyneen ymmärryksen avulla voidaan tunnistaa kehittämis- ja optimointikohteita sekä arvioida eri toimenpiteiden mahdollisia vaikutuksia niihin.

Toimitus- ja arvoketjuja koskevissa toimeksiannoissa hyödynnämme omien työkalujemme lisäksi markkinoiden johtavia digitaalisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat entistä monipuolisemman analyysin erityisesti taloudellisen datan hyödyntämisen näkökulmasta. Lue lisää edustamistamme digitaalisista ratkaisuista.

Lisätietoja antavat:

+358 44 333 7252Näytä profiili 

Petteri Rapo

Managing Partner

+358 40 507 8457Näytä profiili 

Henri Becker

Partner
Sales & Customer Experience

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.