EtusivuPalvelutPalkitseminen ja työoikeudellinen neuvonanto

Palkitseminen ja työoikeudellinen neuvonanto

Yritysten on tärkeä pitää kiinni arvokkaista työntekijöistä ja varmistaa yrityksen liiketoiminnan menestys. Palkitsemisratkaisujen suunnittelun on oltava kokonaisvaltaista ja strategialähtöistä. Onnistuneessa palkitsemisessa tulee ottaa huomioon niin yrityksen kuin henkilöstön tavoitteet ja sen tulee konkreettisella tasolla ohjata tekemistä haluttuun suuntaan. Erilaisilla räätälöidyillä palkitsemismalleilla pystytään sitouttamaan työntekijät organisaatioon kustannustehokkaasti ja saavuttaen jopa palkkakustannussäästöjä.

Avustamme asiakkaitamme palkitsemisen kokonaisvaltaisessa suunnittelussa ja toteuttamisessa huomioiden sekä verotuksen että juridiikan näkökulman strategian raameissa. Palvelumme kattavat muun muassa palkitsemisstrategian suunnittelun, palkitsemisen mittariston ja muiden ominaisuuksien suunnittelun, palkitsemisjärjestelmien taloudellisten vaikutusten mallintamisen sekä työnantajan ja työntekijöiden verokysymykset kuin myös järjestelmän juridisen toteutuksen ja dokumentoinnin sekä viestinnässä avustamisen. Avustamme asiakkaitamme myös työoikeudellisissa kysymyksissä niin päivittäisen toiminnan kuin myös työ- ja johtajasopimusten laatimisen osalta.

Lisätietoja antavat:

+358 40 709 2824Näytä profiili 

Johanna Kannisto

Partner
Head of Alder Transactions

+358 50 490 6870Näytä profiili 

Lotta Liljelund

Partner

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.