EtusivuPalvelutVälillinen verotus

Välillinen verotus

Avustamme monipuolisesti välilliseen verotukseen, erityisesti arvonlisäverotukseen ja tulleihin, liittyvissä toimeksiannoissa. Tyypillisissä toimeksiannoissa laadimme vastauksia selvityspyyntöihin sekä ennakkoratkaisuhakemuksia ja ohjauspyyntöjä. Tarvittaessa hoidamme myös valitusprosessin hallinto-oikeuksiin. Edustamme asiakkaitamme veroasioissa ja huolehdimme koko prosessista sekä siihen liittyvästä kirjeenvaihdosta.

Analysoimme myös asiakkaidemme arvonlisäverotukseen liittyviä käytäntöjä varmistaaksemme paikallisen lainsäädännön noudattamisen. Avustamme myös arvonlisäverotukseen liittyvien liiketoimintarakenteiden ja prosessien optimoinnissa.

Avustamme myös arvonlisäverotukseen liittyvien hallinnollisten velvollisuuksien hoitamisessa. Ulkomaisille asiakkaillemme tarjoamamme, hallinnollisten velvollisuuksien hoitamista koskevan kokonaispalvelun lisäksi avustamme kotimaisia asiakkaitamme myös eri toimintamaita koskevan kokonaiskuvan hahmottamisessa sekä koordinoinnissa.

Lisätietoja antavat:

+358 40 080 0012Näytä profiili 

Suvi Vänskä

Partner
Head of Alder Private

+358 44 347 7837Näytä profiili 

Sini Paljärvi

Senior Associate

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.