EtusivuPalvelutYritysvastuuMonimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja inkluusio

Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja inkluusio

Työntekijöiden hyvinvointi on keskeinen osa yritysvastuuta. Tasavertaisuuden ja yhdenvertaisuuden aktiivinen edistäminen ovat olennaisia tekijöitä tässä yhtälössä. Työhyvinvoinnin ja hyvän työkulttuurin lisäksi tasa-arvolla ja yhdenvertaisuudella on yhteys organisaation kykyyn innovoida ja ymmärtää asiakkaiden erilaisia näkökulmia. Onkin selvää, että vastuullisen työnantajan tulee ottaa huomioon tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskysymykset toiminnassaan sekä työntekijöiden hyvinvoinnin että liiketoiminnan kehittymisen kannalta.   

Onko organisaatiossanne kartoitettu, miten sukupuolten välinen tasa-arvo toteutuu tai onko eri taustoista olevilla ihmisillä yhdenvertaiset mahdollisuudet osallistua toimintaanne? Työnantajien velvollisuus on arvioida yhdessä henkilöstön kanssa tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista työyhteisössä. Yrityksillä on myös velvollisuus edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja ehkäistä syrjintää. Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus vaativat aktiivista toimintaa. Me A&S:llä avustamme kartoittamaan organisaatioiden tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden nykytilaa haastattelupohjaisten kartoitusten kautta. Tavoitteenamme on yhdessä asiakasorganisaatioidemme kanssa edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja laatia lainsäädännön vaatimat suunnitelmat henkilöstön tarpeiden mukaisesti. Lisäksi järjestämme räätälöityjä koulutuksia ja workshopeja.

Jutellaan lisää!

+358 40 826 3409



Näytä profiili 

Henri Lyyski

Senior Associate

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.