EtusivuPalvelutYritysvastuuVerovastuullisuus­workshop

VEROVASTUULLISUUSWORKSHOP 

Avustamme asiakkaitamme kehittämään liiketoiminnan ja vastuullisuustavoitteiden kanssa linjassa olevan verostrategian sekä sisäiset ohjeet strategian jalkauttamiseksi. Huolellisesti jalkautettuna sisäiset prosessit ja ohjeet toimivat päivittäisten veroasioiden hoitamisen selkärankana ja päätöksenteon tukena. Avustamme myös asiakkaitamme valmistautumaan kotimaisen ja EU-tason sääntelyn lisääntymiseen ulkoista verovastuullisuusraportointia kehittämällä.

Valmistaudu muutoksiin laittamalla sisäiset prosessit kuntoon ja kartoittamalla ulkoisen verovastuullisuusraportoinnin tilanne ajoissa!

Verovastuullisuusworkshopissa käymme läpi yhtiön verostrategian ja muut sisäiset ohjeistukset, jotka ohjaavat päivittäisten verotukseen vaikuttavien ratkaisujen tekemistä. Käymme myös läpi sen, miten sisäiset ohjeistukset on jalkautettu organisaatiossa, jotta ohjeet eivät jää vain puheen tasolle ja toimivat aidosti päivittäisen liiketoiminnan tukena. Lisäksi keskustelemme toimintarakenteeseen liittyvistä veroriskeistä, mahdollisista aggressiivisista verorakenteista sekä käynnissä olevista oikaisuvaatimus- ja oikeusprosesseista. Kartoitamme myös veroilmoitusprosessien toimivuutta ja käytössä olevia tietoja veroilmoitusten oikeellisuuden varmentamiseksi. Sisäisten ohjeiden ja prosessien lisäksi käymme workshopissa läpi ulkoisen verovastuullisuusraportoinnin nykytilan sekä tavoitteet raportoinnin kehittämiseksi kansainvälisten standardien mukaiseksi.  

Workshopin lopputuloksena saatte käyttöönne tiiviin raportin verovastuullisuuden, sisäisten prosessien ja ulkoisen raportoinnin nykytilasta sekä suosituksemme jatkotoimenpiteistä.  

Jutellaan lisää!

+358 40 826 3409Näytä profiili 

Henri Lyyski

Senior Associate

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.