EtusivuPalvelutYritysverotus

Kotimainen ja kansainvälinen yritysverotus

Avustamme asiakkaitamme monimuotoisissa kotimaisen ja kansainvälisen yritysverotuksen kysymyksissä. Palveluvalikoimamme kattaa yritysverotukseen liittyvien hallinnollisten velvollisuuksien hoitamisen, veroraportoinnin ja paikallisten verolakien tulkinnan. Laadimme säännöllisesti ennakkoratkaisuhakemuksia ja valituksia verohallinnoille ja hallinto-oikeuksille. Edustamme asiakkaitamme veroasioissa ja huolehdimme koko prosessista sekä siihen liittyvästä kirjeenvaihdosta.

Avustamme myös yhtiörakenteiden suunnittelu- ja verotuksen optimointihankkeissa. Tyypillisesti näiden hankkeiden puitteissa suunnittelemme ja toteutamme konsernin sisäisiä liiketoimia kuten osakevaihtoja, sulautumisia, jakautumisia ja varallisuuden siirtoja.

Kansainvälisten verokysymysten osalta avustamme muun muassa kiinteisiin toimipaikkoihin, rajat ylittävien sulautumisiin, BEPS-toimenpiteisiin sekä rajat ylittäviä järjestelyjä koskevaan raportointivelvollisuuteen (DAC6 / MDR) liittyen.

Ulkomaisten asiakkaiden kohdalla avustamme paikallisen tytäryhtiön tai sivuliikkeen verotusasioiden kokonaisvaltaisessa hoitamisessa ja tarjoamme myös apua muihin hallinnollisiin tarpeisiin liittyen.

Lisätietoja antavat:

+358 40 080 0012Näytä profiili 

Suvi Vänskä

Partner
Head of Alder Private

+358 40 709 2824Näytä profiili 

Johanna Kannisto

Partner
Head of Alder Transactions

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.