EtusivuAvoimet positiot(JUNIOR) ASSOCIATE / Tax Compliance & Reporting

(JUNIOR) ASSOCIATE / Tax Compliance & Reporting

KEVÄT 2022 / SUOMI (LOKAATIOVAPAA)


Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen asiantuntijaurallasi? 

Etsimme kasvavan joukkomme vahvistukseksi tulevaisuuden tekijää eli vähintään muutaman vuoden työkokemuksen omaavaa päämäärätietoista kirjanpitoa ja veroraportointia osaavaa asiantuntijaa, jolle asiakkaiden auttaminen, yhdessä tekemällä menestyminen ja itsensä kehittäminen ovat intohimon ja inspiraation lähteitä.

Tarjolla on mielenkiintoinen ja palkitseva mahdollisuus tulla osaksi menestystarinaamme kehittämään yhtä Suomen johtavista asiantuntijataloista. Päivittäistä työtä tehdään asiakaskohtaisesti nimetyissä tiimeissä muiden palvelupraktiikoidemme sekä globaalin yhteistyökumppaniverkostomme tukemana.

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva koulutus (esim. KTM tai tradenomi) ja kokemusta esimerkiksi konsernitilinpäätöksistä, konserniyhtiöiden FAS/IFRS/US GAAP kirjanpidosta ja/tai konserniyhtiöiden veroraportoinnista. Olet opintojen jälkeen ehtinyt kerryttää muutaman vuoden verran osaamista vastaavista asiantuntijatehtävistä tuloverotuksen sekä veroilmoitusten parissa ja olet nyt valmis ottamaan seuraavan askeleen asiantuntijaurallasi ja liittymään huipputiimiimme. Kokemus lakisääteisen kirjanpidon ja tilinpäätösten laadinnasta on ehdoton etu.

Haemme ennen kaikkea joukkoomme käytännönläheistä ja ratkaisukeskeistä yksilöä, joka haluaa tuoda henkilökohtaisen panoksensa osaksi kasvavan A&S-perheemme menestystä. Teet kaikkesi auttaaksesi asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan. Arvostamme myös suuresti halukkuutta osallistua omalla panoksellasi liiketoiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi viihtyisän ja epämuodollisen työympäristön, laadukkaat työvälineet, joustavat työajat ja mahdollisuuden yhdistää joustavasti lähi- ja etätyötä. Panostamme myös aktiivisesti työntekijöidemme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä työn ja siviilielämän joustavaan yhteensovittamiseen. Meillä et lukkiudu pelkästään tiettyihin työtehtäviin tai toimeksiantotyyppeihin vaan pääset aidosti vaikuttamaan henkilökohtaiseen urapolkuusi ja ja esittämään näkemyksesi yhteisön toiminnan kehittämiseen liittyen.

Ketterässä ja matalassa organisaatiossa vastuuta sekä kehittymismahdollisuuksia on tarjolla omien kykyjesi mukaan. Pääset tekemään töitä maan parhaiden asiantuntijoiden kanssa ja syventämään asiantuntijuuttasi toimialaa uudistavan dynaamisen toimijan mukana. Sitoutuneelle ja aloitekykyiselle henkilölle tarjoamme etenemismahdollisuuksia entistä vastuullisempiin rooleihin.

Kyseessä on lokaatiovapaa positio eli voit työskennellä joustavasti lähi- ja etätyötä yhdistellen käytännössä mistä tahansa päin Suomea.

MITÄ ME ODOTAMME SINULTA: 

 • Soveltuvaa koulutusta (esim. KTM tai tradenomi) ja vähintään 1-2 vuoden (Junior Associate) / 2-3 vuoden (Associate) työkokemusta vastaavista asiantuntija-tehtävistä verotuksen ja erityisesti veroraportoinnin parissa;
 • Sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa;
 • Hyviä IT- ja Excel-taitoja sekä huolellisuutta ja numerotarkkuutta;
 • Positiivista mieltä ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta;
 • Innostusta olla tärkeä osa menestystarinaamme.

MITÄ ME TARJOAMME VASTINEEKSI: 

 • Palkitsevan mahdollisuuden olla mukana kehittämässä yhtä Suomen johtavista asiantuntijaorganisaatioista ja työskennellä mielenkiintoisten toimeksiantojen parissa;
 • Joustavan ja yksilön valinnanvapautta korostavan työpaikan, jossa työn ja siviilielämän tasapainoiseen yhdistämiseen kiinnitetään erityistä huomiota;
 • Positiivisen ja rennon työyhteisön, johon on mukava lähteä aamulla (myös marraskuun räntäsateessa);
 • Matalan byrokratian ja yhteisöllisyyttä korostavan organisaation, jossa on mahdollisuus vaikuttaa omien tavoitteiden asettamiseen;
 • Motivoivan, läpinäkyvän ja kannustavan palkitsemismallin;
 • Mahdollisuuden yhdistellä joustavasti lähi- ja etätyötä.

Positio täytetään mahdollisimman pian.

Hakemukset liitteineen (CV, työtodistukset) pyydetään toimittamaan alla olevan lomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen perjantaihin 18.2.2022 klo 23.59 mennessä. Ilmoitathan hakemuksessasi toivotun työskentelylokaation sekä aloituspäivän.

OLETKO SINÄ KASVAVAN A&S-PERHEEN UUSIN JÄSEN?

Lisätietoja:

Johanna Kannisto| Partner, Tax & Legal Services
Email | 

 

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.