Maaliskuu 2020 | Taloudellinen neuvonanto,
vero- ja lakipalvelut

AQ Group

Vuonna 1994 Aros Quality Groupina perustettu yritys, nykyään AQ Group, on globaali komponenttien ja järjestelmien valmistaja. Pääsegmentteinään järjestelmät ja komponentit, AQ Group tarjoaa mm. sähkökaapit ja muut järjestelmätuotteet sekä induktiiviset komponentit, johdotusjärjestelmät ja ohutlevyjen käsittelyn korkean vaatimustason asiakkaille teollisuuden alalla.

AQ Groupilla on noin 6300 työntekijää, mukaan lukien 85% kasvumaissa Ruotsin ulkopuolella. Vuotuinen liikevaihto on noin 480 miljoonaa euroa ja yhtiö on listattu Nasdaq Tukholman päämarkkinoilla Ruotsissa.

AQ Group AB ja Alder & Sound aloittivat yhteistyön AQ Groupin valmistellessa erästä yrityshankintaa Suomessa. AQ Groupin Business Development ja IT Manager Per Lindblad oli saanut verkostoltaan suosituksen Alder & Soundista, minkä pohjalta yhteistyö due diligence -palveluiden parissa käynnistyi vuonna 2018. ”Olimme alusta alkaen tyytyväisiä kumppanivalintaamme. Etsimme nimenomaan suomalaista yritystä ja Alder & Soundin koko sekä profiili täsmäsivät tarpeeseemme”, Lindblad kertoo.

Lindblad kuvailee yhteistyötä Alder & Soundin kanssa yksinkertaiseksi, suoraviivaiseksi sekä positiivisella tavalla vapaamuotoiseksi. “He ovat helposti tavoitettavissa, reagoivat tarpeisiimme nopeasti ja pysyvät erinomaisesti aikataulussa. Turhaa hierarkiaa ei ole. Kaiken kaikkiaan meillä on hyvin mutkaton suhde”, Lindblad summaa. Hän nostaa esiin myös Alder & Soundin pitkän kokemuksen, joka näkyy muun muassa toimivassa raportointitavassa.

Alder & Soundilla on kyky ilmaista asiakkaalle selkeästi ja kattavasti ne asiat, joihin projektin eri vaiheissa tulee kiinnittää huomiota. He auttoivat meitä välttämään useamman pulman, jotka olisivat ehkä muutoin jääneet huomaamatta.

Lindbladin mukaan Alder & Soundin kanssa työskentely on ollut sujuvaa alusta loppuun ja hän onkin erittäin tyytyväinen yhteistyöhön. “Alder & Soundilla on sopiva joukko eri alojen asiantuntijoita ja minulla on ollut mahdollisuus tehdä yhteistyötä useammankin kanssa. He ovat kaikki asiantuntevia ja heidän kanssaan on helppo tehdä töitä”, Lindblad kertoo.

”On erityisen ilahduttavaa nähdä, että valitsemamme kokeneisiin asiantuntijoihin nojaava strategiamme toimii myös Suomen rajojen ulkopuolella pääkonttoriaan pitävien asiakkaiden joukossa, joista AQ Group AB on yksi merkittävimmistä.” toteaa Alder & Soundin Taloudellisen neuvonannon praktiikkaa vetävä osakas Toni Turunen. ”Heidän kanssaan yhteistyö on sujunut mutkattomasti laajentuen myös muihin osa-alueisiin, joka taas on aina positiivinen merkki yhteistyön ja henkilökemioiden toimivuudesta”, hän jatkaa.

Haastattelun toteutti maaliskuussa 2020 viestintätoimisto Aava & Bang.


Taloudellisen neuvonannon tiimimme tarjoaa käyttöösi kaupungin kokeneimman ja sitoutuneimman toimeksiantotiimin. Keskitymme keskikokoisiin transaktioihin, joihin pystymme tarjoamaan asiakkaidemme tueksi markkinoiden kokeneimman toimeksiantotiimin. Due diligence -palveluiden lisäksi tarjoamme muut transaktiopalvelut, taloudellisen mallinnuksen sekä arvonmääritykset. Kokenut tiimimme on sitoutunut tuottamaan ensiluokkaista lisäarvoa parhaalla mahdollisella tehokkuudella.

Vero- ja lakipalveluiden tiimimme tarjoaa puolestaan asiakkaillemme laajan valikoiman integroituja palveluita räätälöityinä avaimet käteen -ratkaisuina asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin, aina suunnittelusta toteutukseen. Olemme intohimoinen ja sitoutunut tiimi kokeneita ammattilaisia, joiden yhteisenä päämääränä on palvella asiakkaitamme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Miten me voisimme olla sinulle avuksi? Lue lisää palveluistamme täältä.

Haluamme olla asiakkaidemme kumppani, luotettu neuvonantaja kaikissa tärkeissä kysymyksissä. Muodostamme toimeksiantotiimit aina asiakkaan yksilöllisiä tarpeita vastaavasti, joten käytössäsi on sinulle nimetyn yhteyshenkilön kautta koko kattava palvelutarjontamme sekä globaali verkostomme.

Referensse­jämme

Jaa tämä Somessa:

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.