Maaliskuu 2020 | Taloudellinen neuvonanto,
vero- ja lakipalvelut

Juuri Partners

Juuri Partners on suomalainen pääomasijoitusyhtiö, joka rahoittaa vakiintuneita ja kannattavia pieniä sekä keskisuuria yrityksiä Suomessa. He tarjoavat kasvuhakuisille yrityksille uudenlaisen liiketoiminnan rahoitus- ja kehitysmuodon, jossa yhdistyvät aktiivinen vähemmistö- tai enemmistösijoitus, velkarahoitus sekä liiketoiminnan strateginen tuki.

Juuri Partnersin hallinnoimien rahastojen pääomat ovat noin 200 meur ja hallinnointiyhtiön tiimi muodostuu 10 alan ammattilaisesta. Juurella on 13 kohdeyhtiötä ja se etsii aktiivisesti uusia potentiaalisia sijoituskohteita. 

Juuri Partners ja Alder & Sound aloittivat yhteistyön pian Juuri Partnersin perustamisen jälkeen vuonna 2015. Juuri Partners sijoittaa pk-sektorin kasvuyrityksiin ja heidän tavoitteenaan oli löytää ketterä sekä hinnoittelumalliltaan joustava kumppani due diligence -palveluiden tuottajaksi. “Olemme käyttäneet Alder & Soundin palveluita jo useamman vuoden ajan ja suurin syy siihen on yhteistyön mutkattomuus. Työt on aina hoidettu korkealla laadulla”, kertoo Juuri Partnersin osakas Anita Ojala.

Ojala nostaa toimivan kumppanuuden tärkeimmiksi elementeiksi rehellisyyden, sujuvan kommunikaation ja joustavuuden. “Meillä on hyvä keskusteluyhteys ja matala kontaktointikynnys. Arvostan heidän rehellisyyttään siinä, että he eivät lupaa liikoja, pysyvät sovitussa aikataulussa ja hoitavat toimeksiannot vaivattomasti”, Ojala sanoo ja jatkaa:

Meille tärkeää on se, että työ hoidetaan pieteetillä ja meidät pidetään ajan tasalla mahdollisista muutoksista. Tehdään työtä proaktiivisesti.

Ojalalta kiitosta saa myös Alder & Soundin kustannustehokas toimintatapa sekä partnereiden työpanos ja ammattimainen kädenjälki kaikissa toimeksiannoissa. “He ovat hyvä toimija, jonka kanssa on mukava tehdä yhteistyötä. Olemme kyllä olleet kaiken kaikkiaan tyytyväisiä. Voisin suositella heidän palveluitaan jatkossakin”, Ojala kommentoi.

”Yhteistyömme Juuri Partners Oy:n kanssa alkoi aivan heidän ensimmäisistä transaktioista lähtien. On ollut mielenkiintoista nähdä Juuri Partnersin kasvu pääomasijoitusalan kärkitoimijoihin. Yhteistyö Juuri Partnersin kanssa on mielestäni osoitus siitä, että kokeneisiin asiantuntijoihin nojaava ja tehokas mallimme toimii”, pohtii yritysjärjestelypalveluista vastaava osakas Toni Turunen.

Haastattelun toteutti maaliskuussa 2020 viestintätoimisto Aava & Bang.


Taloudellisen neuvonannon tiimimme tarjoaa käyttöösi kaupungin kokeneimman ja sitoutuneimman toimeksiantotiimin. Keskitymme keskikokoisiin transaktioihin, joihin pystymme tarjoamaan asiakkaidemme tueksi markkinoiden kokeneimman toimeksiantotiimin. Due diligence -palveluiden lisäksi tarjoamme muut transaktiopalvelut, taloudellisen mallinnuksen sekä arvonmääritykset. Kokenut tiimimme on sitoutunut tuottamaan ensiluokkaista lisäarvoa parhaalla mahdollisella tehokkuudella.

Vero- ja lakipalveluiden tiimimme tarjoaa puolestaan asiakkaillemme laajan valikoiman integroituja palveluita räätälöityinä avaimet käteen -ratkaisuina asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin, aina suunnittelusta toteutukseen. Olemme intohimoinen ja sitoutunut tiimi kokeneita ammattilaisia, joiden yhteisenä päämääränä on palvella asiakkaitamme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Miten me voisimme olla sinulle avuksi? Lue lisää palveluistamme.

Haluamme olla asiakkaidemme kumppani, luotettu neuvonantaja kaikissa tärkeissä kysymyksissä. Muodostamme toimeksiantotiimit aina asiakkaan yksilöllisiä tarpeita vastaavasti, joten käytössäsi on sinulle nimetyn yhteyshenkilön kautta koko kattava palvelutarjontamme sekä globaali verkostomme.

Referensse­jämme

Jaa tämä Somessa:

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.