Kesäkuu 2020 | Taloudellinen neuvonanto,
vero- ja lakipalvelut

Mimir Invest AB

MIMIR Invest on kansainvälinen sijoitusyhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa. MIMIR Invest sijoittaa usein liiketoimintoihin, joita ollaan divestoimasta suurista yrityksistä strategisista syistä tai siksi, että ne eivät kuulu yrityksen ydinliiketoimintaan. MIMIRin sijoitusportfoliossa on myös yrityksiä, joissa on tarvittu operatiiviseen toimintaan osallistuvaa aktiivista omistajaa. MIMIRillä on asiantuntemusta laajalti eri aloilta, esimerkiksi lääke-, kemikaali- sekä paperiteollisuudesta. Omistajan roolissa MIMIR on hyvin aktiivinen ja toimii aina tiiviissä yhteistyössä omistamiensa yritysten johdon kanssa.

MIMIR Investin ja Alder & Soundin yhteistyö käynnistyi muutamia vuosia sitten, kun sana uudenlaisesta ja pienestä talous, vero ja lakipalveluihin keskittyneestä yhtiöstä kantautui MIMIR Investin korviin. Sijoitusyhtiönä heillä oli tarve löytää kumppani, joka ymmärtäisi erityisesti yritysjärjestelyihin ja verotukseen liittyviä kysymyksiä – myös kansainvälisesti.

“Alder & Sound on toimialallaan suhteellisen poikkeuksellinen yksilö, joita ei monia ole tullut vastaan. Heiltä saa ammattitaitoista talous- ja lakipalvelua hyvin kokeneilta asiantuntijoilta, mutta erittäinkin kohtuulliseen hintaan. Kiinnostuimme Alder & Soundista siis oitis, kun kuulimme tämänkaltaisen yhtiön olemassaolosta”, kuvailee MIMIR Investin partner Joakim Notö

He vaikuttivat olevan vähän kuin me: joustava yritys täynnä yrittäjähenkisiä asiantuntijoita, jotka osaavat ajatella laatikon ulkopuolelta.

Vuosien varrella Alder & Sound on auttanut MIMIR Investiä useissa toimeksiannoissa hyvin tuloksin. Yhteistyö alkoi talousneuvonnan palveluista, mutta on sittemmin laajentunut käytännössä kaikkiin Alder & Soundin palvelualueisiin – aina taloudellisesta neuvonannosta veropalveluihin. Notö arvostaa erityisesti Alder & Soundin tulosorientoitunutta otetta, jossa aidosti keskitytään asiakkaan näkökulmaan ja mahdollisimman hyvään lopputulokseen. Päällimmäinen tunne on, että Alder & Soundilla halutaan aina tehdä parhaansa. 

“Yhteistyössämme ei ole mitään valittamisen arvoista, kaikki on mennyt todella hyvin. Alder & Soundin asiantuntijat ovat ammattitaitoista ja mukavaa porukkaa, joiden kanssa on helppo työskennellä. Voisinpa jopa sanoa, että kaikki heidän kanssaan toteutetut projektit ovat olleet onnistuneita. He myös tutustuvat rajallisiinkin taustamateriaaleihin erityisellä tarkkuudella, ja osaavat tarvittaessa avata hyvinkin yksityiskohtaisesti tehtyjen töiden taustoja, mikäli niitä vaaditaan.”

Olen kyllä hyvin vakuuttunut heidän omistautumisestaan ja ammattitaidostaan, enkä näe syytä, miksi yhteistyömme ei jatkuisi myös tulevaisuudessa.

”On ollut ilo tehdä töitä MIMIR Investin kanssa monipuolisesti erilaisissa laki- ja veroasioissa liittyen heidän Suomessa tekemiinsä useisiin erilaisiin transaktioihin. Heidän kanssaan työskentely on erittäin vauhdikasta, mikä sopii oikein hyvin myös meidän toimintatapaamme! Teemme transaktioiden osalta aina tiiminä töitä yhdistäen taloudellisen, verotuksellisen ja juridisen osaamisen tiiviisti toisiinsa, mikä edesauttaa tiedonkulkua ja nopeuttaa asiakaspalvelua. Toivon, että asiakassuhteemme MIMIR Investin kanssa kehittyy entisestään niin, että voimme jatkossa toimia heidän luotettuna neuvonantajanaan vielä useammissa asioissa kuin tähän asti”, toteaa Alder & Soundin osakas Suvi Vänskä.

Haastattelun toteutti kesäkuussa 2020 viestintätoimisto Aava & Bang.


Taloudellisen neuvonannon tiimimme tarjoaa käyttöösi kaupungin kokeneimman ja sitoutuneimman toimeksiantotiimin. Keskitymme keskikokoisiin transaktioihin, joihin pystymme tarjoamaan asiakkaidemme tueksi markkinoiden kokeneimman toimeksiantotiimin. Due diligence -palveluiden lisäksi tarjoamme muut transaktiopalvelut, taloudellisen mallinnuksen sekä arvonmääritykset. Kokenut tiimimme on sitoutunut tuottamaan ensiluokkaista lisäarvoa parhaalla mahdollisella tehokkuudella.

Vero- ja lakipalveluiden tiimimme tarjoaa puolestaan asiakkaillemme laajan valikoiman integroituja palveluita räätälöityinä avaimet käteen -ratkaisuina asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin, aina suunnittelusta toteutukseen. Olemme intohimoinen ja sitoutunut tiimi kokeneita ammattilaisia, joiden yhteisenä päämääränä on palvella asiakkaitamme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Miten me voisimme olla sinulle avuksi? Lue lisää palveluistamme.

Haluamme olla asiakkaidemme kumppani, luotettu neuvonantaja kaikissa tärkeissä kysymyksissä. Muodostamme toimeksiantotiimit aina asiakkaan yksilöllisiä tarpeita vastaavasti, joten käytössäsi on sinulle nimetyn yhteyshenkilön kautta koko kattava palvelutarjontamme sekä globaali verkostomme.

Referensse­jämme

Jaa tämä Somessa:

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.