Maaliskuu 2020 | Vero- ja lakipalvelut,
siirtohinnoittelu

Nordcloud Group

Euroopan johtava pilvitoimija Nordcloud kiihdyttää yritysasiakkaidensa digitaalista transformaatiota hyödyntäen pilviteknologian tarjoamia mahdollisuuksia. Vuodesta 2011 he ovat auttaneet yli 500 kansainvälistä yritysasiakastaan saamaan täyden hyödyn pilvipalveluista kustannustehokkaasti ja tietoturvallisesti.

Suomen nopeimpiin kasvuyrityksiin kuuluva yhtiö tarjoaa palveluitaan yli 400 pilviasiantuntijan voimin jo kymmenessä Euroopan maassa (Alankomaissa, Iso-Britanniassa, Itävallassa, Norjassa, Puolassa, Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Sveitsissä ja Tanskassa) ja sen liikevaihdon run-rate on noin 100 M€. 

Nordcloudin ja Alder & Soundin yhteistyö alkoi siirtohinnoittelupalveluista jo vuonna 2015, kun Alder & Sound suunnitteli yhtiölle toimintamallin kansainvälistymiseen. Sen jälkeen yhteistyö on laajentunut ja syventynyt, ja sittemmin Nordcloud on ulkoistanut kaikki laki- ja veropalvelut Alder & Soundille. ”Tykästyin Alder & Soundin asiakaskeskeiseen lähestymistapaan. Aina kun juttelen heidän asiantuntijansa kanssa, hän miettii proaktiivisesti keinoja, joilla voisi tukea liiketoimintaamme”, kertoo Nordcloudin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Fernando Herrera. Hän kuvaa palvelun laatua erinomaiseksi.

”Suhteemme Alder & Soundin kanssa on todella hyvä. Pidän heidän ratkaisukeskeisestä toimintamallistaan. He pyrkivät löytämään aina meille toimivimmat ratkaisut, jotka eivät välttämättä ole niin ilmeisiä”, Herrera kuvailee. Kiitosta Herreralta saa myös Alder & Soundin joustavuus ja monipuolisuus. Työhön pureudutaan tehokkaasti ja tulos on aina fantastinen. Herreran mukaan Alder & Soundin tiimi on erinomainen ja yhteistyö sujuu vaivattomasti. 

Nordcloud on kasvanut yhteistyövuosien aikana kymmenen miljoonan euron liikevaihdosta noin 100 miljoonaa euroa liikevaihtoa tahkoavaksi suuryritykseksi. Herreran mukaan Alder & Sound on onnistunut skaalautumaan heidän mukanaan. Sen on mahdollistanut Alder & Soundin asiantuntijuus, monipuolinen palvelutarjonta ja joustava työskentelymalli.

Lisäksi heillä on kattava kansainvälinen yhteistyöverkosto, joka on mahdollistanut kokonaisvaltaisen palvelun. Kun olemme tarvinneet tukea muissa maissa, heidän verkostonsa on tarjonnut sitä, mikä on mahtavaa. Alder & Sound on myös aina onnistunut koordinoimaan tehokkaasti mahdolliset erityisasiantuntijat, kun heitä olemme tarvinneet.

Herreran mielestä Alder & Sound on fantastinen yhteistyökumppani kasvuyrityksille. ”Olen suositellut heidän palveluitaan jo useasti – ja mikä parasta, ihmiset joille olen Alder & Soundia suositellut, ovat tulleet jälkeenpäin kiittämään heidän esittelemisestään. Minusta se on upeaa”, Herrera kommentoi tyytyväisenä.   

”On upeaa, että olemme saaneet olla Nordcloudin kasvumatkassa mukana ja että olemme saaneet nähdä aitiopaikalta uskomattoman kasvun aloittelevasta yrityksestä 100 m€ vaihtavaksi Euroopan laajuiseksi yritykseksi. Nordcloud on hyödyntänyt koko kattavaa palveluvalikoimaamme niin siirtohinnoittelu-, kuin myös laki- ja veropalveluiden osalta ja onkin erittäin hyvä esimerkki siitä, miten pystymme palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti kaikissa vaiheissa, alkutaipaleesta suuryritykseen asti”, kertoo A&S:n vero- ja lakipalveluista vastaava osakas Suvi Vänskä. ”Yrityksen asioiden lisäksi huomioimme neuvonannossa myös yrittäjän ja otamme kantaa kokonaisuuteen, jonka muodostaa yrittäjä, hänen henkilökohtainen tilanteensa ja omaisuutensa, yritys mukaan lukien. Panostamme henkilökohtaiseen ja yksilölliseen palveluun, jossa pyritään asiakkaan kannalta parhaaseen lopputulokseen, suoraviivaisesti mutta laadukkaasti.”

Haastattelun toteutti maaliskuussa 2020 viestintätoimisto Aava & Bang.


Vero- ja lakipalveluiden tiimimme tarjoaa puolestaan asiakkaillemme laajan valikoiman integroituja palveluita räätälöityinä avaimet käteen -ratkaisuina asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin, aina suunnittelusta toteutukseen. Olemme intohimoinen ja sitoutunut tiimi kokeneita ammattilaisia, joiden yhteisenä päämääränä on palvella asiakkaitamme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Siirtohinnoitteluun erikoistunut tiimimme auttaa asiakkaitamme kasvamaan ja kansainvälistymään, suunnittelemaan ja menestymään, hallitsemaan riskejä ja kommunikoimaan sekä hoitamaan tehokkaasti siirtohinnoitteluun liittyvät pakolliset velvollisuudet. Yhdessä globaalin yhteistyökumppaniverkostomme kanssa varmistamme, että asiakkaamme voivat keskittyä rajat ylittävään liiketoimintaansa ilman ylimääräisiä huolia, tarpeettomia riskejä tai kohtuutonta hallinnollista vaivaa. Samalla pidämme huolen, että käytössä on kulloiseenkin tilanteeseen sopiva, tehokas ja tarkoituksenmukainen sisäinen toimintamalli.

Miten me voisimme olla sinulle avuksi? Lue lisää palveluistamme täältä.

Haluamme olla asiakkaidemme kumppani, luotettu neuvonantaja kaikissa tärkeissä kysymyksissä. Muodostamme toimeksiantotiimit aina asiakkaan yksilöllisiä tarpeita vastaavasti, joten käytössäsi on sinulle nimetyn yhteyshenkilön kautta koko kattava palvelutarjontamme sekä globaali yhteistyökumppaniverkostomme. 

Referensse­jämme

Jaa tämä Somessa:

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.