Hae sivustolta

Nordcloud Group

Suunnittelimme yhtiölle toimintamallin kansainvälistymiseen jonka jälkeen yhteistyö on laajentunut ja syventynyt kaikkiin laki- ja veropalveluihin. Tutustu Nordcloudin kasvutarinaan!

Julkaistu 25.03.2020

Euroopan johtava pilvitoimija Nordcloud kiihdyttää yritysasiakkaidensa digitaalista transformaatiota hyödyntäen pilviteknologian tarjoamia mahdollisuuksia. Vuodesta 2011 he ovat auttaneet yli 500 kansainvälistä yritysasiakastaan saamaan täyden hyödyn pilvipalveluista kustannustehokkaasti ja tietoturvallisesti.

Suomen nopeimpiin kasvuyrityksiin kuuluva yhtiö tarjoaa palveluitaan yli 400 pilviasiantuntijan voimin jo kymmenessä Euroopan maassa (Alankomaissa, Iso-Britanniassa, Itävallassa, Norjassa, Puolassa, Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Sveitsissä ja Tanskassa) ja sen liikevaihdon run-rate on noin 100 M€. 

IBM® osti Nordcloudin maaliskuussa 2021.

Nordcloudin ja Alderin yhteistyö alkoi siirtohinnoittelupalveluista jo vuonna 2015, kun Alder suunnitteli yhtiölle toimintamallin kansainvälistymiseen. Sen jälkeen yhteistyö on laajentunut ja syventynyt, ja sittemmin Nordcloud ulkoisti kaikki laki- ja veropalvelut Alderille. ”Tykästyin Alderin asiakaskeskeiseen lähestymistapaan. Aina kun juttelen heidän asiantuntijansa kanssa, hän miettii proaktiivisesti keinoja, joilla voisi tukea liiketoimintaamme”, kertoo Nordcloudin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Fernando Herrera. Hän kuvaa palvelun laatua erinomaiseksi.

”Suhteemme Alderin kanssa on todella hyvä. Pidän heidän ratkaisukeskeisestä toimintamallistaan. He pyrkivät löytämään aina meille toimivimmat ratkaisut, jotka eivät välttämättä ole niin ilmeisiä”, Herrera kuvailee. Kiitosta Herreralta saa myös Alderin joustavuus ja monipuolisuus. Työhön pureudutaan tehokkaasti ja tulos on aina fantastinen. Herreran mukaan Alderin tiimi on erinomainen ja yhteistyö sujuu vaivattomasti. 

“Kun olemme tarvinneet tukea muissa maissa, Alderin kumppaniverkosto on tarjonnut sitä, mikä on mahtavaa. Alder on myös aina onnistunut koordinoimaan tehokkaasti mahdolliset erityisasiantuntijat, kun heitä olemme tarvinneet.”

Nordcloud on kasvanut yhteistyövuosien aikana kymmenen miljoonan euron liikevaihdosta noin 100 miljoonaa euroa liikevaihtoa tahkoavaksi suuryritykseksi. Herreran mukaan Alder on onnistunut skaalautumaan heidän mukanaan. Sen on mahdollistanut Alderin asiantuntijuus, monipuolinen palvelutarjonta ja joustava työskentelymalli. “Lisäksi heillä on kattava kansainvälinen yhteistyöverkosto, joka on mahdollistanut kokonaisvaltaisen palvelun. Kun olemme tarvinneet tukea muissa maissa, heidän verkostonsa on tarjonnut sitä, mikä on mahtavaa. Alder on myös aina onnistunut koordinoimaan tehokkaasti mahdolliset erityisasiantuntijat, kun heitä olemme tarvinneet.”

Herreran mielestä Alder on fantastinen yhteistyökumppani kasvuyrityksille. ”Olen suositellut heidän palveluitaan jo useasti – ja mikä parasta, ihmiset joille olen Alderia suositellut, ovat tulleet jälkeenpäin kiittämään heidän esittelemisestään. Minusta se on upeaa”, Herrera kommentoi tyytyväisenä.   

”On upeaa, että olemme saaneet olla Nordcloudin kasvumatkassa mukana ja että olemme saaneet nähdä aitiopaikalta uskomattoman kasvun aloittelevasta yrityksestä 100 m€ vaihtavaksi Euroopan laajuiseksi yritykseksi. Nordcloud on hyödyntänyt koko kattavaa palveluvalikoimaamme niin siirtohinnoittelu-, kuin myös laki- ja veropalveluiden osalta ja onkin erittäin hyvä esimerkki siitä, miten pystymme palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti kaikissa vaiheissa, alkutaipaleesta suuryritykseen asti”, kertoo asiakkuudesta vastaava osakas Suvi Vänskä.

”Yrityksen asioiden lisäksi huomioimme neuvonannossa myös yrittäjän ja otamme kantaa kokonaisuuteen, jonka muodostaa yrittäjä, hänen henkilökohtainen tilanteensa ja omaisuutensa, yritys mukaan lukien. Panostamme henkilökohtaiseen ja yksilölliseen palveluun, jossa pyritään asiakkaan kannalta parhaaseen lopputulokseen, suoraviivaisesti mutta laadukkaasti”, Suvi kiteyttää.

Haastattelun toteutti maaliskuussa 2020 viestintätoimisto Aava & Bang.

Tehdäänkö seuraava projekti yhdessä?

Autamme asiakkaitamme kasvamaan ja kansainvälistymään, suunnittelemaan ja menestymään, hallitsemaan riskejä ja kommunikoimaan sekä hoitamaan tehokkaasti velvollisuudet. Yhdessä globaalin kumppaniverkostomme kanssa varmistamme, että asiakkaamme voivat keskittyä rajat ylittävään liiketoimintaansa ilman ylimääräisiä huolia, tarpeettomia riskejä tai kohtuutonta hallinnollista vaivaa.

Miten me voisimme olla sinulle avuksi? Lue lisää palveluistamme.

Haluamme olla asiakkaidemme kumppani, luotettu neuvonantaja kaikissa tärkeissä kysymyksissä. Muodostamme toimeksiantotiimit aina vastaamaan asiakkaan yksilöllisiä tarpeita, joten käytössäsi on sinulle nimetyn yhteyshenkilön kautta koko kattava palvelutarjontamme sekä globaali verkostomme.