Maaliskuu 2020 | Taloudellinen neuvonanto,
vero- ja lakipalvelut

Pihlajalinna Oyj

Pihlajalinna auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää tarjoamalla laadukkaita sosiaali-, terveys- ja hyvinvointipalveluja lääkärikeskuksissaan, sairaaloissaan, hammasklinikoillaan, liikuntakeskuksissaan ja asumispalveluissaan ympäri Suomea. He rakentavat palveluita, jotka keskittyvät ihmisten terveenä pysymiseen.

Vuonna 2019 Pihlajalinnan liikevaihto oli 518,6 miljoonaa euroa työllistäen lähes 6000 henkilöä. Konserni listautui Helsingin pörssin päälistalle kesäkuussa 2015.

Pihlajalinna-konserni on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Kasvua on haettu muun muassa yritysjärjestelyjen kautta, joissa Alder & Sound on ollut apuna erityisesti due diligence -palveluiden tuottajana. “Haimme notkeaa ja toimivaa ratkaisua due diligence -tarkastuksiin liittyvien taloudellisten selvitysten hoitamiseen. Alder & Sound osoittautui meille ketteräksi kumppaniksi”, kertoo Pihlajalinnan toimitusjohtaja Joni Aaltonen. Myöhemmin yhteistyö on laajentunut myös siirtohinnoitteluun ja verotukseen liittyviin toimeksiantoihin.

Aaltonen kuvailee Alder & Soundia luotettavaksi ja joustavaksi kumppaniksi:

Meille ei ole tullut mitään yllätyksiä eteen. Jos jotain riskiä ollaan otettu, niin se on tehty harkiten. Monesti yritysjärjestelytilanteet tulevat eteen nopeasti, mutta Alder & Soundin kanssa on saatu prosessi aina tehokkaasti liikkeelle.

Erityisesti Aaltonen arvostaa sitä, että Alder & Soundin kanssa työskennellessä palvelun korkeasta laadusta voi aina olla varma.

Pihlajalinnalle tärkeää on ollut työn laadukkuuden lisäksi yhteistyökumppanin ammattitaito sekä kustannustehokkaat toimintatavat. Aaltosen mukaan nämä ovat Alder & Soundilla toteutuneet. ”Hienoa on ollut myös se, että palvelukokonaisuuksia on onnistuttu räätälöimään meidän tarpeisiimme sopivaksi”, Aaltonen lisää.

”Pyrimme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin aina ja kaikkien asiakkaiden kanssa. Tällöin mielestäni on tärkeää asiakkaan ja hänen tarpeiden tunteminen, nopea reagointi, luottamus, toimitusvarmuus ja riittävä laatu” kertoo yritysjärjestelypalveluista vastaava osakas Toni Turunen. ”Pitkään kestänyt yhteistyömme Pihlajalinnan kanssa on mielestäni osoitus siitä, että kokeneisiin asiantuntijoihin nojaava toimintamallimme on ollut oikea strateginen valinta”.

Haastattelun toteutti maaliskuussa 2020 viestintätoimisto Aava & Bang.


Taloudellisen neuvonannon tiimimme tarjoaa käyttöösi kaupungin kokeneimman ja sitoutuneimman toimeksiantotiimin. Keskitymme keskikokoisiin transaktioihin, joihin pystymme tarjoamaan asiakkaidemme tueksi markkinoiden kokeneimman toimeksiantotiimin. Due diligence -palveluiden lisäksi tarjoamme muut transaktiopalvelut, taloudellisen mallinnuksen sekä arvonmääritykset. Kokenut tiimimme on sitoutunut tuottamaan ensiluokkaista lisäarvoa parhaalla mahdollisella tehokkuudella.

Vero- ja lakipalveluiden tiimimme tarjoaa puolestaan asiakkaillemme laajan valikoiman integroituja palveluita räätälöityinä avaimet käteen -ratkaisuina asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin, aina suunnittelusta toteutukseen. Olemme intohimoinen ja sitoutunut tiimi kokeneita ammattilaisia, joiden yhteisenä päämääränä on palvella asiakkaitamme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Miten me voisimme olla sinulle avuksi? Lue lisää palveluistamme.

Haluamme olla asiakkaidemme kumppani, luotettu neuvonantaja kaikissa tärkeissä kysymyksissä. Muodostamme toimeksiantotiimit aina asiakkaan yksilöllisiä tarpeita vastaavasti, joten käytössäsi on sinulle nimetyn yhteyshenkilön kautta koko kattava palvelutarjontamme sekä globaali verkostomme.

Referensse­jämme

Jaa tämä Somessa:

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.