Maaliskuu 2020 | Siirtohinnoittelu,
vero- ja lakipalvelut

Sanoma Group

Sanoma on oppimisen ja median edelläkävijä, jolla on päivittäin vaikutus miljoonien ihmisten elämään. Sanoman tuotteet auttavat opettajia kehittämään jokaisen lapsen taitoja, ja Sanoma tarjoaa kuluttajille merkityksellistä sisältöä ja yritysasiakkailleen ainutlaatuisia markkinointiratkaisuja. Sanoma toimii kymmenessä maassa, mm. Suomessa, Hollannissa ja Puolassa.

Vuonna 2019 sen liikevaihto oli 900 miljoonaa euroa työllistäen noin 3 500 ammattilaista.

Sanoma Oyj:llä ja Alder & Soundilla on takanaan vuosien yhteistyö siirtohinnoittelun ja taloudellisten analyysien parista. Sanoma Oyj:n Head of Tax Nordic Taru Vilppula kuvailee yhteistyötä mutkattomaksi, joustavaksi ja ihmisläheiseksi. “Alder & Sound todella tuntee asiakkaansa. Meillä on säilynyt lähes samat yhteyshenkilöt kaikkien näiden vuosien ajan, mikä tekee yhteistyöstä todella sujuvaa”, kertoo Vilppula. Hänelle tärkeää on ollut löytää helposti lähestyttävä kumppani, johon on matala yhteydenottokynnys. Vilppula kertookin, että Alder & Soundin asiantuntijoille voi soittaa milloin vain, ja viestit ja soitot kuitataan aina vastaanotetuiksi. “Se on asiakkaan näkökulmasta tosi tärkeää, ettei itse tarvitse jatkuvasti tavoitella palveluntarjoajaa. Voit luottaa siihen, että asia on vireillä.”

Alder & Soundin asiakaslähtöisyys näkyy Vilppulan mukaan kaikessa heidän tekemisessään.

He puhuvat asiakkaan kieltä. Asiakasrajapinnassa työskentelevät asiantuntijat ovat kokeneita ja osaavat samaistua asiakkaan tilanteeseen sekä verrata sitä muihin vastaaviin tilanteisiin. He osaavat myös aina tarjota ratkaisuvaihtoehtoja, jotka oikeasti istuvat meidän liiketoimintaamme.

Vilppulan mielestä Alder & Soundin asiantuntijoiden rautainen kokemus näyttäytyy asiakkaalle parhaimmillaan yksilöllisesti räätälöityinä ratkaisuina.

Kiitosta saa myös Alder & Soundin käytännönläheisyys. ”He eivät tyydy kertomaan meille vain lakipykälistä, vaan sanoittavat ymmärrettävästi sen, mikä niiden konkreettinen vaikutus on nimenomaan meidän liiketoimintaamme”, Vilppula kuvaa. Se auttaa häntä menestymään työssään, sillä se helpottaa asioiden viestimistä myös konsernin sisällä.

”Kun kyseessä ovat yksi Suomen tunnetuimmista brändeistä ja arvostetuimmista veroammattilaisista, niin on luonnollista, että vaatimukset sujuvalle yhteistyölle ovat korkeat. Olen todella iloinen, että olemme pystyneet vastaamaan asetettuihin vaatimuksiin ja tuottamaan lisäarvoa juuri haluamallamme tavalla eli olemalla luotettava, helposti lähestyttävä ja ennen kaikkea ymmärrettävä neuvonantaja”, kertoo A&S:n siirtohinnoittelupraktiikkaa vetävä osakas Petteri Rapo. ”Pitkäjänteinen ja tiivis yhdessä tekeminen sekä avoin keskusteluyhteys tuottavat vuosien aikana molemminpuolisia synergiahyötyjä, joiden ansiosta palvelutarjontaa pystytään kehittämään alati muuttuvia tarpeita vastaamaan. Paras palkinto hyvin tehdystä työstä on tyytyväinen yhteyshenkilö ja liiketoiminnassaan menestyvä asiakas”.

Haastattelun toteutti maaliskuussa 2020 viestintätoimisto Aava & Bang.
Kuva: Grisha Bruev, Shutterstock 


Siirtohinnoitteluun erikoistunut tiimimme auttaa asiakkaitamme kasvamaan ja kansainvälistymään, suunnittelemaan ja menestymään, hallitsemaan riskejä ja kommunikoimaan sekä hoitamaan tehokkaasti siirtohinnoitteluun liittyvät pakolliset velvollisuudet. Yhdessä globaalin yhteistyökumppaniverkostomme kanssa varmistamme, että asiakkaamme voivat keskittyä rajat ylittävään liiketoimintaansa ilman ylimääräisiä huolia, tarpeettomia riskejä tai kohtuutonta hallinnollista vaivaa. Samalla pidämme huolen, että käytössä on kulloiseenkin tilanteeseen sopiva, tehokas ja tarkoituksenmukainen sisäinen toimintamalli.

Vero- ja lakipalveluiden tiimimme tarjoaa puolestaan asiakkaillemme laajan valikoiman integroituja palveluita räätälöityinä avaimet käteen -ratkaisuina asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin, aina suunnittelusta toteutukseen. Olemme intohimoinen ja sitoutunut tiimi kokeneita ammattilaisia, joiden yhteisenä päämääränä on palvella asiakkaitamme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Miten me voisimme olla sinulle avuksi? Lue lisää palveluistamme täältä.

Haluamme olla asiakkaidemme kumppani, luotettu neuvonantaja kaikissa tärkeissä kysymyksissä. Muodostamme toimeksiantotiimit aina asiakkaan yksilöllisiä tarpeita vastaavasti, joten käytössäsi on sinulle nimetyn yhteyshenkilön kautta koko kattava palvelutarjontamme sekä globaali verkostomme.

 

Referensse­jämme

Jaa tämä Somessa:

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.