Blogi

Salla Eskola liittyy Tax & Legal Services -tiimin vahvuuteen

EtusivuBlogiSalla Eskola liittyy Tax & Legal Services -tiimin vahvuuteen

18.1.2022 | Uutiset ja tiedotteet

Salla Eskola liittyy Tax & Legal Services -tiimiin vahvuuteen

Salla Eskola (OTM) liittyi Tax & Legal Services -tiimimme vahvuuteen Senior Associate -positiossa 10.1.2022 alkaen.

Salla on kokenut veroasiantuntija, jolla on kokemusta sekä kotimaisten yhtiöiden, että kansainvälisten konsernien neuvonnasta ennakkoperintään, palkitsemisjärjestelmiin sekä työntekijöiden kansainväliseen liikkuvuuteen liittyvissä vero- ja sosiaaliturvakysymyksissä. Lisäksi hänellä on kokemusta yhtiöiden ulkomaantyöskentelypolitiikoiden ja -ohjeistusten suunnittelusta ja laadinnasta.

Pandemian ja työskentelytapojen muutoksen myötä asiakkaidemme viestittämä tarve globaalia liikkuvuutta koskevaan neuvonantoon on kasvanut voimakkaasti.

”Olemmekin hyvin innoissamme saadessamme Sallan kaltaisen kokeneen asiantuntijan vahvistamaan tiimiämme. Tarkoituksenamme on käytännönläheisen ja ratkaisukeskeisen neuvonannon lisäksi panostaa jatkossa entistä enemmän palveluiden konseptointiin ja tuotteistamiseen, jotta kynnys luotettavan asiantuntija-avun hankkimiselle olisi mahdollisimman matala niin kasvuyhtiöillä kuin isommilla kansainvälisillä konserneilla. Näiden osalta mielenkiintoisia pilottihankkeita on tulossa jo tulevana keväänä”, kommentoi Tax & Legal Services -tiimiä vetävä osakas Johanna Kannisto.

”A&S:lla on mahtava porukka, joka tukee ja kannustaa toisiaan, kaikki ovat erittäin osaavia ja motivoituneita. Olen todella innoissani päästessäni työskentelemään näiden upeiden ammattilaisten kanssa mielenkiintoisten haasteiden parissa”, toteaa puolestaan Salla itse uudesta positiostaan.

Lämpimästi tervetuloa A&S-perheeseen Salla!

Sallan yhteystiedot sekä tarkempi CV-profiili löytyvät alta.

+358 40 701 6240Näytä profiili 

Salla Eskola

Senior Associate

+358 40 080 0012Näytä profiili 

Suvi Vänskä

Partner
Head of Alder Private

Jaa tämä Somessa:

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.