Breakfast at Alder & Sound's - 9.3.2016

Siirtohinnoittelu-dokumentaatio ja sisäiset sopimukset

EtusivuTapahtumatSiirtohinnoittelu-dokumentaatio ja sisäiset sopimukset

Breakfast at Alder & Sound's - 9.3.2016

Work ahead – Uudistuneet vaatimukset siirtohinnoitteludokumentaatiolle ja sisäisille sopimuksille

Aika: Keskiviikko 9.3.2016 klo 9.00–12.00
Osoite: A&S toimisto (Mannerheimintie 16 A, 5.krs)

Alder & Soundin suositut maksuttomat aamiaisseminaarit jatkuvat jälleen vuonna 2016 ja uuden seminaarikauden avaa kansainvälisten konsernien vero- ja talousvastaaville suunnattu, uudistuneita dokumentaatiovaatimuksia käsittelevä tilaisuus.

Viime vuoden lopulla tapahtuneen loppuraporttien julkaisun myötä implementointi-vaiheeseen siirtynyt OECD:n BEPS (Base Erosion and Profit Shifting) -hanke on osaltaan tuonut kansainvälisille konserneille lisää vaatimuksia niin siirtohinnoittelu-dokumentaation, maakohtaisen raportoinnin (Country-by-Country, CbC reporting) kuin sisäisten sopimustenkin osalta. Maaliskuun puolivälissä järjestettävässä aamiaistilaisuudessamme käydään läpi uudistuneita kansainvälisiä ohjeistuksia, niihin liittyen maakohtaisessa implementoinnissa olevia mahdollisia aikataulu- ja sisältöeroja sekä esitellään käytännönläheisiä keinoja hallita lisääntynyttä hallinnointi- ja dokumentointitaakkaa.

Juuri tämän paremmin et voisi maaliskuista keskiviikkoaamua käyttää – ajankohtaisen tiedon lisäksi seminaarit tarjoavat myös loistavan tilaisuuden verkostoitumiseen ja kollegoiden tapaamiseen kahvikupin ääressä viihtyisissä ydinkeskustan toimitiloissamme.

Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on tarjolla rajoitetusti. Varaa siis omasi vastaamalla tähän sähköpostiin tai täyttämällä ”Ilmoittaudu tilaisuuteen” -painikkeen takaa löytyvä lomake viimeistään maanantaihin 7.3.2016 mennessä.


Jaa tämä Somessa:

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.