Breakfast at Alder & Sound's - 15.9.2016

Näin toimit vero­tarkastus­tilanteessa

EtusivuTapahtumatNäin toimit vero­tarkastus­tilanteessa

Breakfast at Alder & Sound's - 15.9.2016

Under scrutiny – Valmistautuminen ja toiminta verotarkastustilanteessa

Aika: Torstai 15.9.2016 klo 9.00–12.00
Osoite: A&S toimisto (Mannerheimintie 16 A, 5.krs)

Alder & Soundin suositut maksuttomat seminaarit saavat jatkoa jälleen syyskuun puolivälissä, kun kansainvälisten konsernien verovastaaville suunnatussa aamupäiväseminaarissamme aiheena ovat tällä kertaa verotarkastukset. Tarjolla on aamiaiskattauksen lisäksi arvokkaita käytännön neuvoja omaehtoiseen riskikartoitukseen ja verotarkastukseen valmistautumiseen, tarkastuksen aikaiseen toimintaan sekä tietenkin itse tarkastusprosessin etenemiseen liittyen.

Juuri tämän paremmin et voisi syyskuista torstai-aamupäivää käyttää – ajankohtaisen tiedon lisäksi seminaarit tarjoavat myös loistavan tilaisuuden verkostoitumiseen ja kollegoiden tapaamiseen kahvikupin ääressä viihtyisissä ydinkeskustan toimitiloissamme.

Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on tarjolla rajoitetusti. Varaa siis omasi ja ilmoittaudu mukaan täyttämällä täyttämällä alla olevan linkin takaa löytyvä lomake viimeistään maanantaihin 12.9.2016 mennessä.


Jaa tämä Somessa:

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.