Breakfast at Alder & Sound's - 27.4.2017

Siirtohinnoittelun uudistukset

EtusivuTapahtumatSiirtohinnoittelun uudistukset

Breakfast at Alder & Sound's - 27.4.2017

Emphasis on consistency – Siirtohinnoittelun uudistuneet dokumentointi- ja raportointisäännökset

Aika: Torstai 27.4.2017 klo 9.00–12.00
Osoite: A&S toimisto (Mannerheimintie 16 A, 5.krs)

Alder & Soundin suositut maksuttomat aamiaisseminaarit jatkuvat jälleen huhtikuussa, kun aiheena ovat tällä kertaa siirtohinnoittelun uudistuneetdokumentointi- ja raportointisäännökset.

Kansainvälisten konsernien talous- ja verovastaaville suunnatussaajankohtais-katsauksessa päivitetään viimeisimpiä kuulumisia OECD:n BEPS-hankkeen yhteydessä esittellyn kolmitasoisen dokumentaatiorakenteen (master file, local file, Country-by-Country Reporting) kansallisen implementoinnin tiimoilta. Tiiviissä aamupäivän mittaisessa tilaisuudessa käydään läpi paitsi sääntelyn taustaa ja tarkoitusta niin annetaan myös käytännön esimerkkejä ja vinkkejä eri maiden osin vaihtelevienkin paikallisten säännösten hallitsemiseksi sekä johdonmukaiseksi täyttämiseksi.

Juuri tämän paremmin et voisi huhtikuista torstaiaamupäivää käyttää – ajankohtaisen tiedon lisäksi seminaarit tarjoavat myös loistavan tilaisuuden verkostoitumiseen ja kollegoiden tapaamiseen kahvikupin ääressä viihtyisissä ydinkeskustan toimitiloissamme.

Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on tarjolla rajoitetusti. Varaa siis omasi ja ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla olevan linkin takaa löytyvä lomake viimeistään tiistaihin 18.4 mennessä.


Jaa tämä Somessa:

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.