Coffee at Alder & Sound's - 24.8.2017

Sisäinen rahoitus kv verotuksessa

EtusivuTapahtumatSisäinen rahoitus kv verotuksessa

Coffee at Alder & Sound's - 24.8.2017

When liquidity matters – Sisäinen rahoitus kansainvälisessä verotuksessa

Aika: Torstai 24.8.2017 klo 14.00–17.00
Osoite: A&S toimisto (Mannerheimintie 16 A, 5.krs)

Alder & Soundin suositut maksuttomat seminaarit saavat jatkoa heti kesälomien jälkeen, kun elokuun lopussa syvennytään kansainvälisten konsernien sisäisen rahoituksen verotuskysymyksiin. Iltapäivän mittainen maksuton seminaari on suunnattu erityisesti kansainvälisten konsernien treasury ja cash management -toiminnoissa työskenteleville rahoituksen ammattilaisille sekä heidän kanssaan yhteistyötä tekeville in house -veroasiantuntijoille.

Käsiteltäviin asiakokonaisuuksiin kuuluvat mm. konsernin sisäisen rahoitusmallin ja pääomarakenteen markkinaehtoinen suunnittelu ja optimointi, thin cap ja korkovähennysrajoitusten tehokas monitorointi sekä tuoreimpien OECD- ja EU-ohjeistusten läpikäynti. Tilaisuudessa esitellään myös konsernin rahoitustoiminnon päivittäistä työtä helpottavia lähestymistapoja sekä älykkäitä automaatioratkaisuja.

Juuri tämän paremmin et voisi elokuista torstai-iltapäivää käyttää – ajankohtaisen tiedon lisäksi seminaarit tarjoavat myös loistavan tilaisuuden verkostoitumiseen ja kollegoiden tapaamiseen kahvikupin ääressä viihtyisissä ydinkeskustan toimitiloissamme.

Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on tarjolla rajoitetusti. Varaa siis omasi ja ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla olevan linkin takaa löytyvä lomake viimeistään tiistaihin 22.8 mennessä.


Jaa tämä Somessa:

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.