Coffee at Alder & Sound's - 30.8.2018

Sisäinen rahoitus kv verotuksessa

EtusivuTapahtumatSisäinen rahoitus kv verotuksessa

Coffee at Alder & Sound's - 30.8.2018

Pricing the risk – Sisäinen rahoitus kansainvälisessä verotuksessa

Aika: Torstai 30.8.2018 klo 14.00–17.00
Osoite: A&S toimisto (Mannerheimintie 16 A, 5.krs)

Alder & Soundin suositut maksuttomat seminaarit saavat jatkoa heti kesälomien jälkeen, kun elokuun lopussa syvennytään kansainvälisten konsernien sisäisen rahoituksen verotuskysymyksiin. Iltapäivän mittainen maksuton seminaari on suunnattu erityisesti kansainvälisten konsernien treasury ja cash management -toiminnoissa työskenteleville rahoituksen ammattilaisille sekä heidän kanssaan yhteistyötä tekeville in house -veroasiantuntijoille.

Käsiteltäviin asiakokonaisuuksiin kuuluvat mm. tuoreimpien OECD- ja EU-ohjeistusten läpikäynti sekä asiantuntijoidemme kokemuksiin perustuvien parhaiden käytäntöjen jakaminen konsernin sisäisen rahoitusmallin ja pääomarakenteen markkinaehtoiseen suunnitteluuun ja optimointiin, thin cap ja korkovähennysrajoitusten tehokkaaseen monitorointiin sekä paikallisiin verotuskäytäntöihin liittyen.

Juuri tämän paremmin et voisi elokuista torstai-iltapäivää käyttää – ajankohtaisen tiedon lisäksi seminaarit tarjoavat myös loistavan tilaisuuden verkostoitumiseen ja kollegoiden tapaamiseen kahvikupin ääressä viihtyisissä ydinkeskustan toimitiloissamme.

Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on tarjolla rajoitetusti. Varaa siis omasi ja ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla olevan linkin takaa löytyvä lomake viimeistään tiistaihin 28.8 mennessä.


Jaa tämä Somessa:

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.