Coffee at Alder & Sound's - 4.10.2018

Verotuksen maakohtainen raportointi

EtusivuTapahtumatVerotuksen maakohtainen raportointi

Coffee at Alder & Sound's - 4.10.2018

Verotuksen maakohtainen raportointi (CbCR)

Aika: Tiistai 4.10.2018 klo 9.00–10.30
Osoite: A&S toimisto (Mannerheimintie 16 A / 5.krs, 00100 Helsinki)

Alder & Soundin suositut aamukahvitilaisuudet jatkuvat jälleen lokakuun alussa verotuksen maakohtaista raportointia (Country-by-Country Reporting, CbCR) käsittelevällä tilaisuudella.

Tiiviissä ajankohtaiskatsauksessa käydään A&S:n ja digitaalisiin asiantuntijaratkaisuihin erikoistuvan sisaryrityksemme Aibidian asiantuntijoiden toimesta läpi viimeisimmät kuulumiset ja päivitykset maakohtaiseen raportointiin sekä notifikaatioihin liittyen. Samalla esitellään kokemuksen myötä kertyneitä parhaita käytäntöjä ja teknisiä ratkaisuja raportoinnin toteuttamiseen sekä kerättävien tietojen riskiperusteiseen analysointiin.

Juuri tämän paremmin et voisi lokakuista aamuahetkeä käyttää – ajankohtaisen tiedon lisäksi seminaarit tarjoavat myös loistavan tilaisuuden verkostoitumiseen ja kollegoiden tapaamiseen kahvikupin ääressä viihtyisissä ydinkeskustan toimitiloissamme.

Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on tarjolla rajoitetusti. Varaa siis omasi ja ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla olevan linkin takaa löytyvä lomake viimeistään perjantaihin 28.9.2018 mennessä.


Jaa tämä Somessa:

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.