Coffee at Alder & Sound's - 29.8.2019

Sisäinen rahoitus kv-verotuksessa

EtusivuTapahtumatSisäinen rahoitus kv-verotuksessa

Coffee at Alder & Sound's - 29.8.2019

Sisäinen rahoitus kansainvälisessä verotuksessa

Aika: Torstai 29.8.2019 klo 14.00–17.00
Osoite: A&S / Espan Amanda, Eteläesplanadi 8, 00130 Helsinki

Alder & Soundin suositut maksuttomat seminaarit saavat jatkoa heti kesälomien jälkeen, kun elokuun lopussa syvennytään kansainvälisten konsernien sisäisen rahoituksen verotuskysymyksiin. Iltapäivän mittainen maksuton ajankohtaisseminaari on suunnattu erityisesti kansainvälisten konsernien treasury ja cash management -toiminnoissa työskenteleville rahoituksen ammattilaisille sekä heidän kanssaan yhteistyötä tekeville in house -veroasiantuntijoille.

Käsiteltäviin asiakokonaisuuksiin kuuluvat mm. tuoreimmat OECD- ja EU-tasoiset ohjeistukset sekä niiden käytännön vaikutukset, nopeasti yleistyneet thin cap ja korkovähennysrajoitukset, viimeaikaiset kokemukset sisäistä rahoitusta koskevista paikallisista verotuskäytännöistä sekä suosituksemme konsernin sisäisen rahoitusmallin ja pääomarakenteen suunnitteluun liittyen.

Juuri tämän paremmin et voisi elokuista torstai-iltapäivää käyttää – ajankohtaisen tiedon lisäksi seminaarit tarjoavat myös loistavan tilaisuuden verkostoitumiseen ja kollegoiden tapaamiseen kahvikupin ääressä viihtyisissä Eteläesplanadin toimitiloissamme.

Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on tarjolla rajoitetusti. Varaa siis omasi ja ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla olevan linkin takaa löytyvä lomake viimeistään tiistaihin 27.8 mennessä.


Jaa tämä Somessa:

Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.