EtusivuTiimiEmma Häll

Emma Häll

Senior Associate

Emma on kokenut veroasiantuntija, jolla on laaja kokemus kansainvälisestä ja kotimaisesta henkilöverotuksesta ja sosiaaliturvasta, työntekijöiden kansainväliseen liikkuvuuteen liittyvistä kysymyksistä, työnantajavelvoitteista sekä kansainvälisten projektien hallinnoinnista niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin asiakkaille. Emmalla on lisäksi kokemusta ylimmän johdon ja avainhenkilöiden palkitsemisesta, osakepohjaisten palkkiojärjestelmien suunnittelusta ja verotuksesta, sekä yrityskauppoihin liittyvistä työntekijöitä ja osakepalkitsemista koskevista kysymyksistä.

 • Yhteystiedot

  +358 40 527 4756

 • Koulutus ja sertifikaatit

  OIKEUSTIETEEN MAISTERI 
  Helsingin yliopisto

 • Kokemus ja erikoistuminen

  Kokemusta kotimaisesta ja kansainvälisestä henkilöverotuksesta ja sosiaaliturvasta, omistajayrittäjien verokysymyksistä, ennakkoperinnästä, työnantajavelvoitteista sekä kansainväliseen liikkuvuuteen liittyvistä politiikoista ja oikeudellisista kysymyksistä. Lisäksi kokemusta osakeperusteisen palkitsemisen suunnittelusta, vero- ja sosiaaliturvakysymyksistä kansainvälisissä ja kotimaisissa tilanteissa sekä yrityskauppojen yhteydessä.

  Erikoistunut kansainvälisen liikkuvuuden verotukseen, sosiaaliturvaan ja työnantajavelvoitteisiin, sekä palkitsemisjärjestelmien verokysymyksiin.

   
   
   

   


Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.